Ez az írásod nagyon helyénvaló !!!!!
Nem szoktam ide írni (rendszeresen) ,nem is fogok.
Annyit azért leírok neked Zotya !
Le a kalappal előtted,hogy tudod kontrolálni ezt ami most is itt folyik.
Ez az írásod nagyon helyénvaló !!!!!
Nem szoktam ide írni (rendszeresen) ,nem is fogok.
Annyit azért leírok neked Zotya !
Le a kalappal előtted,hogy tudod kontrolálni ezt ami most is itt folyik.
nem hiszem el hogy ilyen sablondumának bedőlsz amit ezek nyomnak
ha valakinek van egy frankó üzlete azt mostanában kiviszi és nem behozza a tőzsdére
minden negatívumot felsorolsz, remélem ,majd jövőre, ha nyereség , és átlátható működés is lesz tartósan, akkor a pozitívumokat is ilyen bőszen fogod nyomni...
no, jó hétvégét,
hajrá Opimus, csak optimistán :))
persze, mert arra fókuszálsz. Én is látom a kockázatot, és bizonytalan is vagyok, de mint írtam, nekem már mindegy mennyi az árfolyam, 35, 30, vagy 25 vagy akár 70 nem befolyásol semmit.
Elsődleges szempont most, hogy a következő 1-2 évben stabil, kiszámítható és átlátható (mutyimentes) cégvezetés / működés legyen, lehetőleg nem veszteséggel. A többi majd jön "magától"; nem megy egyik napról a másikra az átalakulás.. technikai része hétfővel megtörténik, a többire várni kell.
A ledumálás meg felesleges, elég akkor elkezdeni, ha látszódik, hogy ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ígérték.
ja és még valami bróker vezette cégben ne bízz
Econet, Sínergon, E-Star
részvényt nem kívánnak értékesíteni, aha akkor minek jöttek?
ez volt a duma a vizesnyolcasban is))))))
a 25-ös névérték jelzi hogy mi is a céljuk és milyen fajta "befektetőkre" utaznak
http://privatbankar.hu/reszveny/kandallogyar-es-teheneszet-mi-lesz-most-a-phylaxiabol-interju-258769
egy bajod van, hogy vmiért mindenhol a rosszat keresed. Így nem lehet élni. Kell a rosszat is keresni, de érdemes figyelni a "jóra", esélyt adni neki. Ez kockázatos, néha bízni kell ismeretlen emberekben, ami ma nem divat. Én megszívtam, bevallottam eddig is, hogy sokat buktam emiatt a trógerpéter miatt, hogy hittem neki, egy cégvezetőnek.
És azt gondolom, hogy nem kéne hinnem megint egy cégvezetőnek, tulajdonosnak, de akkor meg mit csináljak? adjam el? ha eladom, ennyi év szívás után mihez kezdjek a maradékkal? nem tehetek mást, mint tovább kísérem az eseményeket és újra esélyt adok egy "idegennek".... tudsz ennél jobbat? Te mit tennél?
nem kell egy percet sem adni
aki egy tolvajrv-be költözik cégbevezetés helyett az eleve nem kicsit gyanús
mielőtt szentté avatod nézz bele a Rábás munkásságába ahol pont Kovács is kavart 2007 magasságában
a Hybridbox hasonló rizsával harangozta be magát
nemzetközi tőzsdére főleg a tolvajrv-ek mennek mostanában
intézményi befektető az valami offshore lenne mutyiszigetekről???
A Társaság stratégiai célkitűzései
• Modern európai nagyvállalat megteremtése;
• Átlátható, eredményes és transzparens működés;
• A Budapesti Értéktőzsde "A" kategóriás vállalati csoportjába kerülés;
• Középtávon a nemzetközi tőzsdei bevezetés, amely a vállalatcsoport külpiaci
tevékenysége okán is elérhető cél;
• További befektetési lehetőségek felkutatása;
• A vállalatcsoport részvényeinek folyamatos és fenntartható árfolyam növekedése;
• Befektetőinknek és munkatársainknak biztos jövőkép biztosítása.
nem akarlak megbántani, sokban igazad van, de időt kell adni jelen esetben. Qrva nagy lenyúlás volt TP idején, ők nem engedhetik meg maguknak, hogy azt vigyék tovább. Pintér úr mégis csak a top 100 listáján szerepel, nem egy csányi, de nem is egy trógerpéter.
Presztízs miatt sem járathatja le a nevét.. gondold el, mit írnának róla a jövő évi kiadványban, ha 6 ft-on szórná el a részvényeit... lehet, be sem kerülne...
"Az új befektetők a hosszú távú eredményes munkában hisznek, a részvények hosszú távon és folyamatosan emelkedő árfolyamában érdekeltek. Megszerzett részvényeiket nem kívánják értékesíteni, hiszen életük munkájával megszerzett érdekeltségeiket fektették be a tőzsdei társaságba. A tulajdonosi struktúra egészséges szerkezetét kialakulását támogatják és nem zárják ki intézményi befektetők megjelenését sem a társaság tulajdonosi struktúrájában"
hát persze
egy sem mondta még hogy azért jön hogy kipörkölje
így még érdekesebb mikor ők maguk shortolnak persze eladási bejelentés nélkül
amúgy miféle összehányt cég ez?
szinergiák meg csak a mesében vannak???
egy ilyen hátterű cégbe normális érték nem kerül
ezt te is nagyon jól tudod
az a baj, türelmetlenek vagytok.
"Mint megtudtuk, az új befektetők a hosszú távú eredményes munkában hisznek, a részvények hosszú távon és folyamatosan emelkedő árfolyamában érdekeltek. Megszerzett részvényeiket nem kívánják értékesíteni, hiszen életük munkájával megszerzett érdekeltségeiket fektették be a tőzsdei társaságba. Ennek középtávú célkitűzései között szerepel – a BÉT „A” kategória mellett – a nemzetközi tőzsdei bevezetés is."
nem kell rally, főleg nem azonnal. eredményesség kell, átlátható működés, kommunikáció. Ehhez idő kell, és ha így lesz, lesz bizalom és lesz árfolyam-emelkedés is.
"Az így létrejövő vállalatcsoport alaptőkéje 2,2 milliárd Ft-ról 8 milliárd Ft-ra nőtt, az új cégek belépésével a csoport összesített árbevétele az előrejelzések alapján 15 milliárd Ft fölé emelkedik, hosszabb távon pedig terveink szerint megközelítheti a 20 milliárd Ft-ot. Az EBITDA (működési cash flow) a Phylaxia korábbi negatív értékei helyett már az idei évben elérheti, a 2 Milliárd Ft-t emelkedhet, és a következő években további jelentős eredményjavulást célozhat meg.
Az új befektetők a hosszú távú eredményes munkában hisznek, a részvények hosszú távon és folyamatosan emelkedő árfolyamában érdekeltek. Megszerzett részvényeiket nem kívánják értékesíteni, hiszen életük munkájával megszerzett érdekeltségeiket fektették be a tőzsdei társaságba. A tulajdonosi struktúra egészséges szerkezetét kialakulását támogatják és nem zárják ki intézményi befektetők megjelenését sem a társaság tulajdonosi struktúrájában"
azok mind egy cégkiürítés után váltottak nevet, úgy, hogy semmi nem került a kilopott érték helyére...
itt is volt "lopás" bőven, lásd alpha-vet bábolnai megfejlesztés, stb, de új érték került be, azért a 224 millió részvényért, amin mindig gúnyosan nevettek... végülis ez az igazi hozzáállás, belerúgni azokba akik már eleget vesztettek egy korábbi vezetés miatt, és hosszú évek után lehetőséget látnak arra, hogy vmiennyivel enyhülhet a veszteségük. Ez most egy új cég, hiába mondod, hogy nem. olyan, mintha vettél volna phyl helyett fuso-t. teljesen más profil, más lehetőségek. aki most elad lehet jól jár, lehet, hogy nem. várjuk meg a számokat...
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/a-bet-felsohazaba-keszul-az-ex-phylaxia-opimus/