Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

Re: nincs cím

#646371 Koffein Előzmény: #646363

jaaaj ne álmodozzunk, senki nem vesz semmit, Mo.-on a bankok nagy része eladó, csak nem beszél senki róla... temérdek bank értékesítené egyes üzlet ágait, némelyik saját magát is, és a kutyának sem kell... tudok olyan bankról, aki 2007óta meg akar válni ügyfeleitől és nem tud, mert a kutyának sem kell...

Ha Csányi vesz is bankot, akkor az olyan lesz, mint ahogy Ross Brawn is megvette a Hondát, lesz egy jelképes összeg oszt ennyi... de melyik bank lesz, aki szaré húgyé odaadja az állományát? ez itt a nagy kérdés...

Este bankról mikor röppentek fel a hírek, hogy szaré húgyé eladnak mindent és lépnek? 2011 eleje? és még itt vannak... a bankok is tudják, hogy kormányok jönnek, mennek, de ők itt voltak, vannak és lesznek, akik a népen, azaz rajtunk, ha most nem is, de a jövőben tuti, hogy be fogják pótolni az elmaradt nyereséget...

#646363 walex Előzmény: #646357

Azt a profitot, amit elért az Intesa a 2. negyedévben, szinte 1:1-ben betolhatja majd ide.

Nem tudom, hogy Sanyi bának megérné-e ezt megvenni, de biztos létezik az az ár, amiért az Intesa megszabadulna tőle és a vele járó nyűgtől.

#646350 exmnbs1 Előzmény: #646310

a CIB értesítette a kisfiam, hogy a gazdásági helyzet nehézsége miatt a Szia Szimba gyerekeket takarékoskodásra nevelő programjuk megszűnik

#646349 exmnbs1 Előzmény: #646310

a CIB értesítette a kisfiam, hogy a gazdasági helyzet nehézsége miatt a Szia Szimba gyerekeket takarékoskodásra nevelőmatricagyűjtó programjuk megszűnik

#646310 walex Előzmény: #646263

Hitel/betét arány 110%? Akkor ezen még dolgozniuk kell, de lassan elérhető lesz a 100% és az az alatti szint.

Saját maguknak köszönhetik a zakót, nem kellett volna ennyire ész nélkül hitelezni.

#646235 Zotya32 Előzmény: #646218

ebben is lehet vmi "kartell", mert a kártyadíjak majdnem azonosak a bankoknál. mondjuk, lehet ez nagyban függ a kártyatársaságoktól is, nem tudom, de hogy az elektronikusak 3500 ft körül szóródnak a dombornyomott meg 6000-6600 között, nekem kicsit fura.

#646213 walex Előzmény: #646204

Lassan megint tőkét emelhetnek.

Mondjuk az látszik, hogy kőkemény racionalizálásba kezdtek itthon. Fiókbezárás, nyugdíjas számla +a betét megszüntetése, bankszámlákhoz köthető életbiztosítás megszüntetése rövidesen (ami nem rossz szerintem), nyakukon maradt ingatlanok eladása licittel, stb.

Látszik,hogy pénzt akarnak csinálni, szerintem Intesa keményen kiadta a parancsot, hogy idén tegyenek rendet itthon, bármibe is kerül.

Jövőre szerintem már nyereséges lehet (kivéve, ha valamelyik KISZ-es rosszul kel fel egy reggel), idén letudják a zakó nagy részét.

#646050 Zotya32 Előzmény: #645821

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/tomegek_szabadulnanak_az_uj_sarctol_mi_lehet_az_alternativa.561018.html

"Tízezer forint felvétele a bankjegykiadó automatából a korábbi 30 forint helyett 60 forintos bevételt jelent a költségvetésnek − és várhatóan közel ennyi többletköltséget fog jelenteni hamarosan a polgárnak is. Varga Mihály gazdasági miniszter azonban nem volt figyelemmel a bankok üzletszabályzataira az illeték megemelésének bejelentésekor, így fogalmilag kizárt, hogy a bankok már holnaptól közvetlenül át tudják hárítani az ügyfelekre a megemelt illeték terhét. Ugyanis a jogszabályok értelmében az ügyfélre kedvezőtlen díjmódosulást a banknak 60 nappal annak hatálybalépése előtt kell meglépnie, így legkorábban augusztus 17-étől élhetnének a megváltozott tételek a június idusán tett bejelentés után."

hát ezt benézték, mert rendkívül kreatívak a bankok... a kedvenc "hazainál" már tegnap óta 0.6 és 0.3 a két érték... megoldották, hisz csak akciós jelleggel (visszavonásig) volt érvényes a kp felvét költsége, így azt visszavonták és életbe lépett az új...

#645821 walex Előzmény: #645820

Nocsak, ezt észre se vettem.

Ok, hogy fehéríteni akarják a gazdaságot, még talán el is hiszem, de akkor minek büntetik az elektronikus úton történő pénzmozgást, amikor bármikor visszakövethető a pénz útja? Nem lepne meg, ha a határ mellett élők külföldi számlanyitásba kezdenének.

#645816 walex Előzmény: #645808

Fizetsz azért, hogy elköltöd a pénzed. Azért ez már agyrém kategória, hogy a már adózott jövedelmed se tudok elkölteni úgy, hogy abból ne csípjenek még le.

Elhiszem, hogy a VM féle ingyenélőknek nem teher havi x milla fizu mellett, de Gipsz Jakabnak melósnak, aki havi nettó 80-100 ezret visz haza (mert a realitás ez, nem a KSH magas számai), annak igenis az.

#645808 Zotya32 Előzmény: #645415

http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/uj_vilag_jon_mi_lesz_a_bankkartyakkal.5.187330.html

"A MasterCard magyarországi igazgatóját, Hemberger Andrást kérdeztük meg, milyen hatással lehet a szabályozás a kártyapiacra. A szakember szerint elképzelhető, hogy a tranzakciós illeték megemelése és az interchange szabályozás együttesen azt eredményezi, hogy a kártyás vásárlások egyre szélesebb körben díjkötelesek lesznek."