Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#646158 Zotya32 Előzmény: #646157

péntek van, hőségriadó, senki nem fog venni, hiába tupírozod a könyvet 28 ft-on :)

#646151 Trisz Előzmény: #646147

Látod!? Már megint igyekszel megdönteni a percenkénti bejegyzés csúcsát. Tényleg ne kapkodjunk!

Gondold át, írd le a véleményed. Légy tekintettel arra, hogy érdekel a véleményed és szeretném követni.

#646149 Trisz Előzmény: #646144

Én elfogadom, ha valakinek más a véleménye.

Most az érdekelne, hogy ezt a helyzetet ki hogy látja? Csak szerintem ellentmondásos?

#646148 exmnbs1 Előzmény: #646146

pont annyit nyertek amit nem buktak

szemben az apportmutyisokkal akiknek szépen hozott a business

400-100, csőd felé kormányzással

#646147 exmnbs1 Előzmény: #646145

a tolvajrv-es bennfentesek és a csatlósaik manipulálásait pedig nem árt napirenden tartani, nehezítve a dolgukat

ezt teszi Steier is

#646146 Trisz Előzmény: #646142

Akik nem szálltak be, azoknak a pénzét védéd? :)))

Azok jó sokat kockáztatnak! :))

#646145 Zotya32 Előzmény: #646142

nem kell védeni senkit, mindenki tudja mit csinál. ilyen alapon semmit ne vegyél, mert mindenhol ráfizetsz a végén... elég egy rossz ötlet a kormánytól és esik az otp 20%-ot... kockázatot kell felmérni. ez most túlságosan kockázatos, ezért a végletek vannak benne, nem a napi 2-3%. emiatt nem is ugrálós papír, aki vesz az lottó vásárol. azt is azért veszed, hogy ha nyersz, sokat nyerj.... így kell kezelni. ennyi a titok, szerintem.

#646144 exmnbs1 Előzmény: #646140

Steier a megítélt pénzét akarja

ki is lehet fizetni ha nem akarnak felszámolást

ha a keg eltúnik a színről neki az is jó meg az is ha újra maga alá vonja

a kisbüfiknek az utóbbi lenne a jobb a dilettáns apportmutyis banda helyett

másrészt az sem árt ha Steierre hallgatnak a cég állapota tekintetében

#646140 Trisz Előzmény: #646097

Én SJ-vel kapcsolatban egy hatalmas ellentmondást érzek.

Egyrészt igyekszik maga köré gyűjteni kisbüfiket.

Másrészt hagyja lebegtetni ezt a felszámolási kacsát.

Vagy nem kacsa? Ha nem, akkor a maga köré gyűjtött kisbüfiknek a pénzét le akarja nullázzni? Azután pedig meghívja őket egy sörre, hogy milyen jók voltunk?

További ellentmondást látok abban is, hogy akik érzékenyen védik a rutintalanok pénzét, azok is mintha támogatnák SJ-t itt a fórumon ebben a felszámolásosdiban!? Akkor viszont a kicsik lenullázását támogatják?

Ez a témakör engem kezd teljesen összezavarni. :)

#646067 Trisz Előzmény: #646047

Nem csak neked, de a vitában résztvevő valamennyi fórumozónak szeretnék gratulálni a kulturált hangnemű vitáért. Esküszöm nagyon tetszik. Remélem a továbbiakban sem a sértegetés fogja átvenni a vezérfonalat.

Délután ha időm engedi én is szeretnék bekapcsolódni.

#646058 exmnbs1 Előzmény: #646045

"(#41937) Re: KEG közlemény Értékelés: 0

előzmény (#41881: Hathor) | válasz erre | Ma, 08:56

Kedves Hathor! A tajekoztato azert fontos,mivelaz ugyes,de torvenytelen csusztatasikat mutatja be,amivel idot akarnak nyerni,hogy az ingatlanokat kilopjak a kegbol aztan a felszamolasa nem marad semmi.Ugye hallottunk mar hasonlot? Talan ezert kapott a keg kozvtlen hitelt is,hogy annak kielegitesere elmenjenek az eppen atirando ingatlanok?Tessek csk figyelni,nem kispalyasok a szereplok,csak hasonlo kottat jatszanak! Arra miert nem figyelnek,hogy a keg sem a jogeros iteletet,sem az allitolagos kuria felulvizsgalati kerelmet nem tette kozze? Vajonmiert? DrSJ"

#646057 exmnbs1 Előzmény: #646047

itt növekvő lejárt adósságállomány

hitelből raffi kilép

gázt nem tároznak be Steier szerint, miért is nem?????

navnak nem fizettek helyette kisírtak halasztást

Steiert nem fizetik

szóval a helyzet nem hasonlít????

#646047 Zotya32 Előzmény: #646044

áh, nem alkalmas rá.. max Ferenc86 próbálkozik vele néha 10k-val 1 ft-ra... és mi van, ha aznap nincs kötés? Ha nincs Stiv, nincs pörgés, nincs puffer, nincs érdeklődés... :)

#646045 Zotya32 Előzmény: #646035

"(#41922) Re: KEG közlemény

Értékelés: 0

előzmény (#41921: evazeller) | válasz erre | Ma, 00:33

a Gyulai Húskombinát felszámolása egy 5jegyű adóssággal kezdődött

nemcsak az illetőnek tartoztak

amint Makra esetében sem ő volt egyedül

baromi egyszerű, ji kell fizetniük Steiert ha van miből, mert ugyebár sok a lejárt adósság is

exmnbs1"

megnéztem, annyit írtad már, kíváncsi voltam rá... marhaság.. :))

"Az eljárás kezdetét egyébként az jelentette, hogy egy pécsi székhelyű vállalat a Gyulai felszámolását kezdeményezte egy nyolcmillió forintos lejárt követelés miatt. Ezt követően néhány napra a húskombinátnak a törvényszék felé jeleznie kellett, hogy képes-e ezt kifizetni. Ezzel együtt arról is tájékoztatást kellett küldenie, hogy a cégvezető fizetőképesnek tartja-e az élelmiszer-ipari vállalatot. "

http://nol.hu/archivum/gyulai_huskombinat__vege_a_legregebbi_hazai_husuzemnek?ref=sso