Tegnap előtt jött meg az új BARCA mezem(bocs kosztümöm,az ára miatt a nejem előtt így hívom) és van egy mini BL serlegem,már gyakorlom az emelgetését!:)
Tegnap előtt jött meg az új BARCA mezem(bocs kosztümöm,az ára miatt a nejem előtt így hívom) és van egy mini BL serlegem,már gyakorlom az emelgetését!:)
Egyetértek!
Én csak a végére értem haza a meccsnek, inforádión pont 10-8-ról írtak, na addigra már 10-9 lett és pillanatokon belül 10-10. Mondom jól kezdődik, már megint a szokásos a "végét nem bírjuk", ráadásul (nyilván meccs vége volt, csak erre a pár percre mondva) kicsit olyan "amatőr" érzetet keltett bennem a csapat.
De ez most bejött! Azaz, az látszódott, hogy VÉGRE egy magyar csapat a végén nem összezuhan, hanem úgy belejöttek a játékba, úgy fel tudták szívni magukat, hogy onnantól mintha profivá változott volna a csapat, és ezt NAGYON, de NAGYON jó volt látni :)
Megmondom őszintén, hogy én azok után, ahogy megszenvedtek Ausztrália ellen, és ahogy lenyomtuk a görögöket egyszerűbb mérkőzést vártam volna, de most kiderült, hogy ebben a legjobb nyolcban már nincsenek kiugró csapatok, ezek A csapatok, ezek A meccsek.
De ebben a környezetben a 9:3 az valami olyan volt, mint annak idején a Chicago Bulls győzelme a rájátszás döntőjében. Ilyet csak nagyon összeszokott, nagyon profi csapat tud csinálni, aki képes az ellenfelét megbabonázni és aki ennek okán kvázi feladja a meccset.
Én nem tudom, hogy Benedek mit csinált ezzel a csapattal, de úgy tűnik sikerült, és ez most egy fiatal csapat - szóval szerintem "A magyar név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez!" :)
Barca... Neymarral... kisebb pofon az ex-edzőnek... :))
BL szinten meg pláne olyan dolog, hogy van 5-6 csapat mely nagyjából azonos szinten van Európában, a pillanatnyi forma dönt. Az biztos, hogy a Bayern egy kész csapat, a új edzőjüknek piszok nehéz így átvenni, hogy mindent nyertek ,ennél csak rosszabbul járhat....
Dortmund és Schalke szurkoló vagyok szóval..:))))) már a bundesligával kapcsolatban is vannak kétségeim a bajorokkal :))))
Idén a Bayern lesz a BL bajnok, nem hiszem , hogy bárki meg tudná verni...
még egy kis hazai http://sportgeza.hu/futball/2013/07/26/nb1/
Hát az... az eredményeket meg láttuk a hónapban...
Lapátolják ebbe a szarba a pénzt, de se a nézőszám se a színvonal nem emelkedik...
Ráadásul vannak csapatok ahol magyar nevet is alig találsz...
Egy nba hihetetlen miket művelnek a lasztival. Komolyan tolják a srácok. Azért foci az foci, kosárlabdában sokkal kevésbé van jelentősége egy egy kosárnak másodpercenként szórják mint fociban egy gólnak.
Nagyobb feszültség, hogy ki talál be stb, nagy taktikai csata egy egy gólért, nekem jobban bejön. :)
Jó hát ebből a feszültségből taktikai csatából egy magyar bajnokin sok nem jön át , legalábbis nekem:) ezért is hagytam fel a követésével már jó ideje.
http://www.origo.hu/itthon/20130723-ok-allnak-a-magyar-futball-elen.html
elég lesújtó végig olvasni...
Sportágak királya? :) :) :)
LOL, what the f@ck is soccer? NHL, NBA, NFL NBL yes, but who the f@ck is soccer?
No te sem láttál sok NBA-s meccset mondjuk Jordan idejében, amikor félelmetes döntőket játszottak... a hivatalos mérkőzésből talán 1 perc lehetett hátra, de abból majd' fél óra lett, mert annyira fontos az UTOLSÓ EGY PERC. Nincs leállás, nincs egy perc kihagyás, mert az azonnal bűntet az ellenfél. Na az király.
Egy kajak kenut vizilabdát nem lehet összehasonlítani a sportágak királyával focival.
Még a snookert tudnám esetleg vele egy lapon emlegetni, esetleg horgászatot. :)
Más műfajok ezek.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20130726-mindig-van-lejjebb-a-magyar-futballban.html
Puskásékkal arra céloztam, hogy akkor a foci külföldre utazási lehetőséget jelentett, biztos egzisztenciát etc.
Most csak egy mutyi a sok közül, senki nem fog a nemlétező grundokon kövekkel gyakorolni, ha enélkül is megvan neki mindez.
Ez is igaz.
Meg az is, hogy világszinten a fociban van a legtöbb pénz és a legnagyobb konkurencia.
Ergo abban tapasztaljuk a legnagyobb mutyit.
Egyetértve egyebekben általában az általad levezetettekkel (különösen 7. pont), egy gondolat:
"8) Miért pont a foci működne az országban???"
Mert például a vizilabda, kajak-kenu nagyon jól működik, pedig arra is rengeteget kell fizetni a szülőknek és azokból az ingyenesség igazából el sem képzelhető. Én inkább azt mondanám, hogy mivel Magyarországon a 7. pontra épült rá a foci, ezért nem is várható változás.