Ez sztem TDT-re kiválóan alkalmas papír. Olcsó mint a bagó.
Ez sztem TDT-re kiválóan alkalmas papír. Olcsó mint a bagó.
miféle sok-sok részvényt???
amivel nem járnak a kgy-re szavazni ????
ki a fenére akarják önteni????
nem szerelem kérdése, ez nem ugrálós papír, kockáztatós. a lehetőségeket kell felmérni és aszerint lépni; én jelen helyzetben több esélyét látom egy nagyobb fel-nek, mint az f.a.-nak. ha itt az idő kifizetik SJ-t, oszt mehet Isten hírével, békében. Németvölgy sem véletlenül jött ide, ha netán megszüntetnék a céget, előtte akkor is lesz kamurally, nem kicsi, mert ki kell szórni sok-sok részvényt, gyártanak hozzá majd elég mesét.
Valóban nem attól fog felsz. elj. indulni, hogy itt beszélünk róla, hanem Steiertől.
Ki kellene nőni már ezt a "szerelmes vagyok egy részvénybe"- taktikát és kereskedni kellene.
Nem rosszindulatból mondom.
kevered a dolgot, felszámolási eljárás még nem indult a cég ellen.. az egy dolog, hogy egész nap erről beszéltek, de akkor sem indult, és ettől nem is fog... legyetek türelemmel, nektek úgy sincs, hisz tolvajpapírt nem veszünk.... (csak több 10k-t aztán, ha beragadtunk akkor csendben ülünk a pozin.. re: fuso)
még nem tart ott a dolog, mert akkor a keg kapott volna felszámolási eljárás megindításáról hivatalos értesítést.. de nem ragozom tovább, mindenki tud olvasni, aki akar.
odáig van fajulva a szitu...
lehet, hogy fizetnének is, ha lenne miből...
de ha nincs, majd viszi steier a felszámolás során vagyoni elemekben, akár magát a keg-et is a végén...
nem értem mit mosolyogsz, felszámolás akkor sem lesz, csak akkor, ha ezek a kretének nem fizetnének a megadott határidőig. Hidd el, fizetni fognak, ha odáig fajul a szitu....
gondolod egy jogerős ítélettel megítélt összeget nem fogad be a bíróság?)))))
http://www.felszamolas.com/felszamolasi-eljaras
"Ha a felszámolási eljárás lefolytatását a hitelező kérte, és érdemi vizsgálat nélküli elutasításra nem került sor, a bíróság a kérelem benyújtásáról - annak egy példánya megküldésével - haladéktalanul értesíti az adóst. Az adós az értesítés kézhezvételétől számított 8 napon belül köteles nyilatkozni arról, hogy a kérelemben foglaltakat elismeri-e. Elismerés esetén nyilatkoznia kell arról is, hogy kér-e a tartozás kiegyenlítésére haladékot, illetve be kell jelentenie a számláit vezető valamennyi pénzintézet nevét és az ott vezetett számlák számát - ideértve a kérelem kézhezvételét követően nyitott számlák számát is. Ha az adós a fenti határidőn belül a bíróságnak nem nyilatkozik, a fizetésképtelenség tényét vélelmezni kell."
tehát, ha még be is adja, akkor sincs semmi, mert fizethet a cég.. ha nem teszik meg a határidőig, akkor veszi kezdetét a folyamat... szóval, az még semmit nem jelent, ha SJ beadja, mert ha megkapja a pénzt, akkor az egész folyamat leáll, el sem indul... arra jó, hogy megkapja pénzét, ha a keg nem akarja, hogy becsukják a boltját...
Felszólítást eddig is kapott eleget, hogy fizessen. A felszámolás másról is szól, a nevében is benne van. Az ügy akkor lenne lezárva, ha fizetnének. Az árfolyamnak nem a felszámolás tenne jót...
És? Akkor is kap egy felszólítást a cég, hogy fizessen. Nem úgy megy, hogy beadom a felszámolást a cég ellen, és másnap lakatot tesznek az ajtóra. Hosszú ügymenet az is.
De tegye meg, holnap, ha ezen múlik, mielőbb. Aztán fizessék ki és az ügy lezárva.
Nem így van szerintem. Egy darabig türelmes volt, míg látott esélyt, hogy kifizessék, de ha nincs más választása, meg fogja tenni.
Már rég felszámoltatta volna, ha akarja. Meg amúgy is, az utolsó pillanatban majd fizetnek, ha kell. Nem eszik forrón a kását, nem lesz itt egyik napról a másikra game over.
Temető felé mindig hepehupás az út, hátha feltámad a halott. :-)