ahhoz nagyon sokat kéne esniük a tőzsdéknek
Szerintem jó lesz az a giga short 2015-ig.
Vastagon pluszos zárásra tippelek.
Idejében figyelmeztettünk mindenkit, hogy nézzék meg kire bízzák a pénzükét. Leüvöltötték itt a fejünket.
Jó nagy átverés ez az egész alapkezelői biznisz egyébként.
Nyilasi és a Concorde szedi a 2-3%-os alapkezelői díjat azért, mert négy éve nyitott egy bazi nagy short pozíciót valahol . Az indulásnál 820 millió volt a kezelt vagyon, tehát zsebre tettek évi laza 20 millát 5 percnyi munkáért (short nyit). Jó, igaz, gondolom néha alibiből az újságot is elolvasták.
Egyébként még többet kaszáltak volna, mert van ugye teljesítménytől függő extra kifizetés is, de erre az alap teljesítménye miatt nem került sor.
Egy 2x S&P 500 ETF short alapkezelői díja 0,70%. Adjátok el a Nyilasit és vegyétek azt.
Egyébként a maga műfajában jó fej volt ez a Nyilasi, de ez a szájtépős az egész világ HÜLYE hozzáállás azért intő jel kellett volna, hogy legyen. Néha kellenek ilyen arcok, de azért veszélyes, amikor elhisszük, hogy a világon rajtunk kívül mindenki egy BAROM. És ő elhitte.
Csak nehogy fordítson a csúcson a poziján ;)
Mire megérkezik a "nagy összeomlás",már longban lesz
Hülyeeeee! :DDD
lehet venni usa short helyett :)
Szerintem mindenki feszult kicsit aki a kibocsataskor vasarolt neverteken...de sokat nem lehet tenni, csak varni a szent osszeomlast.
http://www.portfolio.hu/befalap/alap.php?isin=HU0000708706
Feszült lehet szegény srác, karácsony óta nem írt semmit, pedig jó meglátásai voltak, de ez az alap betehet neki.
érdekesség http://bet.hu/newkibdata/114699274/B_T_befalap_havi_jelentes_20130628.pdf
tőkeáttétel 254%
Fund policy megmondja, most nincs elottem es nem ismerem.
Zárt végű alapnál szerintem nincs hosszabbításra lehetőség. Egyébként 70-ről beesni pont ugyanakkora esély van, mint 100-ról ideáig leküzdeni az árfolyamot.
Ez az alap tipikusan vagy oriasi bukta vagy hatalmas nyero lesz. Valahogy nem is szamitok langyos banki hozamra 2015 vegen. Viszont ha bukoban lesz akkorra lehet lesz egy-ket ev hosszabbitas. Egy biztos, nagyon melle nem lohetett az, aki 60-70 ezerert vasarolt, es nem a kibocsataskor.
"2012.12.24. Boldog Karácsonyt!
PS: Az időjárás jelentésre bazírozva karácsonyi napozásra készültem a teraszon, de végül sífutás lett belőle. :-) Amúgy szuperjó időjárás volt végig egész évben itthon. Kicsit savanyúbb mint Los Angeles, kicsit sárgább mint Tirol, de a miénk. :-)"
vajon mi lehet vele? Még fél évet kell kihúznia, és átírhatja a dátumot :))
besértődött, hogy elmaradt a nagy beomlás?? lehet, megvárják a bennfentesek, míg kifut a kamikaze-alap aztán jön a a tőzsdekrach... szóval még long 1,5 évig??? :))
Azt nem tudom, de én egyre kevésbé...:-)
sosem stoppolják ki ezt az embert a pozícióból? meddig lehet idegrendszerrel bírni shortban ezt az emelkedést?
értem, köszi.