Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#645771 wnprt Előzmény: #645740

Kíváncsi vagyok hogy alakult a brókercégek forgalma az előző hónapban. Remélem a Random tarolt, mert eddig hoztam a prompt piacon a 15 milliárdos havi szintet, a kötésállománya jóval magasabb mint sok nagy brókerháznak, azonban az intézményi befektetők gondolom nem ott kötnek. Korábban előfordult, h a Random havi forgalma 25 milliárd volt, remélhetőleg fel fog lendülni és tudják tartani ezeket a kedvező díjakat, mert ez messze a legversenyképesebb díjtétel a piacon.

#645769 Kissherceg Előzmény: #645763

A Richter Gedeon Nyrt. 3 százalékos, euróban számolt forgalombővülést vár az idén, ami nem jelent változást a gyógyszergyár korábbi előrejelzéséhez képest.

Az év első felében euróban 6,9 százalékkal nőtt a vállalat forgalma.

Bogsch Erik, a gyógyszergyár vezérigazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján az első félév eredményeit ismertetve a jól teljesítő piacok közül kiemelte Kínát, Ukrajnát és az Európai Unió régi tagállamait. Kína a tavalyi első félévben még alig 1 százalékkal, az idén pedig már 4 százalékkal részesedik a vállalat teljes árbevételéből. Ezen a piacon 2013-ban 30-35 millió euró árbevételre számít a Richter az első félév közel 25 millió eurós forgalma után.

#645762 Tapasz Előzmény: #645752

Köszi! Ha nem vagy biztos benne, akkor nyiss kisebb pozit. Ha nyerő, akkor ok, ha nem, marad még lové venni olcsóbban

#645722 Janicroft Előzmény: #645719

Nem lett ez rossz szerintem, bár nincsenek a fejemben a számok hogy az elemzők mit vártak, de a jelentést végigfutva szerintem ez pozitív.

A Csoport árbevétele 201…

#645719 MrTibi16

A Csoport árbevétele 2013 első félévében 177.877 MFt-ot (601,1 M€-t) tett ki, amely forintban,

7,1 %-os (euróban mérve 6,9 %-os) emelkedést jelent a 2012 azonos időszakában elért

forgalomhoz viszonyítva. A Csoport számos kiemelt export régióban növekedést tudott elérni.

Az adózott eredmény 28.343 MFt-ot (95,8 M€) tett ki, ami a 2012 első félévi értéknél 581 MFt-tal

(1,8 M€-val) magasabb.

Az anyavállalat tulajdonosaira jutó adózott eredmény lényegében megegyezik az adózott

eredménnyel, 438 MFt-os (1,2 M€) növekedés után 28.557 MFt-ot (96,5 M€) tett ki a vizsgált

időszakban. Az árbevételhez viszonyított aránya 16,1 %-ra csökkent az előző év azonos

időszakában elért 16,9 %-os szinthez képest.

#645712 wnprt Előzmény: #645655

Ma dől el az irány, ez a jelentés tehát egy hosszú távú trendet indíthat el?

Egyébként érdekes hogy a…

#645655 Janicroft

Egyébként érdekes hogy a felaprózás előtt/után minden rózsaszín volt, kb egy hete pedig megindult egy negatív kommunikáció a várható eredményekkel kapcsolatban és napok óta esik is az árfolyam, lassan visszatérünk oda ahol a felaprózás előtt voltunk.