Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: nincs cím

#646618 Kénes_Dénes Előzmény: #645345

Nem - Nem.

Az iRadiátor lesz az a projekt. Már februárban megírtam:

"Látom kiszivárgott, hogy tárgyalunk Cook-al (a kis köccsögg), oszt megjelentek az apple hírek a topicban. Tervben az iRadiator, az appléval megoldódnak a cég anyagi problémái is, ha meglesz a partneri szerződés. Osztán kitúrjuk a buzzancsot, és a Csabron lesz az Apple igazgató. A jó öreg Kénes meg valami háttérember 1.000.000$-os fizuval."

Re: Obama az Apple javára döntött a szabadalmi háborúban

#646489 Janicroft Előzmény: #646466

Azt nem tudom, azt viszont érdekesnek találom hogy ennek bármi jelentősége is van, az iPhone 4-et sztem nem gyártja/importálja már az Apple, max a 4S-t, illetve az iPad 2-t is egy kifuttatott dolognak tartom, több mint egy éve van már a 3-as iPad.

Re: Obama az Apple javára döntött a szabadalmi háborúban

#646466 Előzmény: #646373

Még jó, hogy nálunk diktatúra van, arrefelé meg demokrácia. Mi lenne, ha nem így lenne...

Re: nincs cím

#645373 Janicroft Előzmény: #645345

Nekem mindegy, csak valami legyen mert most már jó hírekkel kellene támogatni az emelkedést, ellenkező esetben ez megint esni fog :S

Remélem már szerződést ment aláírni...

#645333 Janicroft

Tim Cook reportedly traveled to China this week to meet with China Telecom's (CHA +0.3%) leadership. No details on what was discussed; chances are CHA will be a major buyer of the low-cost iPhone.