egyébként a keg hitelképes maradt szerinted?
csak hogy olyan jól kerestek szerinted
nem mondta fel a raffi a hitelt? miért is lesz faktorálva???
egyébként a keg hitelképes maradt szerinted?
csak hogy olyan jól kerestek szerinted
nem mondta fel a raffi a hitelt? miért is lesz faktorálva???
kik kerestek jól?????
mert a keg nem
mi az bhogy lesz?
múlt időben hablatyolt róla a közlemény
te miért a konszolidélt árbevételt hasonlytgatod E-Star egyedihez????
Estar árbevételének alakulása:
http://bet.hu/newkibdata/112803538/Besz_mol__Egyedi.pdf
(alapján)
árbevétel e Ft-ban
2010 1.392.557
2011 1.228.074
Ez után nem láttam a 2012 éves jelentését.
KEG árbevétele viszont dinamikusan emelkedett ebben az időszakban.
A párhuzam felállítását ezért sem tartom közgazdaságilag megalapozottnak. Mondhatom ég és föld a kettő közötti különbség.
Itt nem mondta fel a hitelt a Raffi!? Tehát ebben sincs hasonlóság!
Csődvédelem!? Már bocs, de ne vagdalkozzunk!
Onnan indultunk el, hogy SJ felszámolási eljárás megindítását nem tartom túl nagy veszélynek. Erre mutattál egy Estar-os példát. Jeleztem, hogy az egészen más helyzetből adódott. Erre próbálod azt a helyzetet erre ráhúzni. Ez kicsit hajánál fogva előrántott érvelés.
Itt szvsz semmi értelme a csődvédelemnek. A bankhitel szvsz ki lett faktorálva. Azon valszeg jót kerestek. Most szvsz nyugi van.
Raffi E-Starnal először a nyrt majd az ESCO lány hitelét mondta fel mikor nav adósság 15 hónapon belüli határidővel felmerült
miért a kegnek tilos a csődvédelem megkísérlése?
a csődmegállapodás nem felelt meg elsőfoknak
most ítélőtábla jön, de szvsz jogos volt az elsőfok megállapítása
Nem vagyok teljesen képben Estar ügyben. Nekem úgy rémlik, hogy csődvédelembe menekült. Innen viszont, ha a csődmegállapodás nem teljesül, akkor kötött pályán haladnak a dolgok.
Ha ezek a feltételes infók jók, akkor viszont ez két teljesen különböző helyzet.
???
Azt kijelenthetjük, hogy ez egy olyan megállapodás, amiről talán soha nem fogjuk megtudni a részleteket. Szvsz az totális öngól lenne a banknak, ha csak egy részét adná át a hitelnek. Gondold végig! Idáig legalább egyedül diktálhatott valamilyen szinten. Ha már több részre oszlik, onnan túrós a háta! Persze nagyon nehéz vitázni olyan dologról, amit azért nem ismerünk.
Tudom nem vagy érzékeny a tisztességes vitára, de azért felhívom a figyelmed arra, hogy én legalább odatettem az szvsz-t.
A jelzálog feltételezésen ismételten végigmenjünk?
csak jatsza a hulet, tudja jol, hogy kis papir nem olyan hogy veszek 10misiert elkapom tickre az aljat es indul a vonat rogton duplara. Na de melyik fundas befektetes indult itthon azota duplara? Richtere 50k-32k? Mol 23-16k? Otp 5200-3990? Mtel 500-295?? Vag a tobbi, panny 600-300, cig 200, fhb 320.
Az az erdekes story, hog ki meri venni tobb millaval ezeket, mert vesszuk, vettuk. Es nem 1500on, mint a tobbi. Itt is nekem van a legalso bekerem a nagyok kozul.. Nem 28-43as vetelt kell fikazni 30nal, amikor tepesnel is illikviditas van eladoin..
De mondhatod ezeknek..
Falra hanyt borso..
igen!
mi csak a kamus blogos chartok után megyünk 11 hónapja
bumix!! ez ugy is rég volt ))))
Szerintem,aki nem akar úgysem vesz papírt.Evazellert vagy Zotyát szeretnénk beültetni?Eleve ebben a topikban jó ha vagyunk 10-en.Trollok úgysem vesznek (vagy nem vallják be:))),Hathor pártiak úgyis vesznek és egymás között elhüjülnek...
nem mondom
némi phylaxia és humet kitérő után egy szép napon 65 forintnál ráébredt: magának csak keg kell és semmi más
és azóta is boldogan éltek amig a 333 darab el nem fogyott
a szektához kissé kevesen vannak
páran próbálnak beültetni hogy kiszállhassonak
lesírták olcsóvá???
ne kamuzz, nem a cég törlesztette a hitelt, mitől lett volna olcsó
Steier pénz zsebben???
mikor tele vannak lejárt kötelezettségekkel??
fizetésképtelenek netalán?
veszi a papírt?
még szerencse hogy más nem))))))))))))))))))))))))
annyit tolnak be a bluekba pont amennyit kivesznek mások
pl a shortosok)))))))
Ezt már egyszer megbeszéltük,hogy így alakult,hogy befektetővé válik az ember ha sok pénzt betol egy papírba és napról-napra figyeli a sorsát,jövőjét.Szerintem nem játszom az eszem,néha talán szeretek szerepelni,ahogy Turmix is:)
Imádja az infókat kihúzni az emberekből:)))