Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#645196 Trisz Előzmény: #644744

Én nem játszom az agyam. Csupán felhívom arra a figyelmet, hogy felépítettél egy negatív képet KEG árfolyamkilátásáról. Ennek az elképzelésednek bizonyos elemeit vitattam.

(Jelzáloghitel, Bank érdekeltsége a felszámolásban, Kapcsolattartó bank és KEG között. Továbbiakban JBK.)

A vitánk 3 fő eleméről az élet bebizonyította, hogy az elképzeléseid alaposan tévesek. Ez persze téged percig sem gondolkodtatott el. A végkövetkeztetésed változatlan. Úgy hirdeted az igét, mintha én képviseltem volna téves álláspontot. Ha én tévedtem volna ekkorákat, akkor most kamus beültetőtől kezdve TP és mi minden lennék. Én is felelősséget érzek a gyanútlan fórum olvasókkal szemben és nem szeretném, ha téveszmékkel be lennének csapva általad. Ezért hívom fel arra a figyelmet, hogy egyáltalán nem vagy tévedhetetlen, sőt ahogy most viselkedsz bennem a szándékos megtévesztés is felmerül részedről. Ha én ekkorákat tévednék, akkor nagyon szégyellném magam a tévedésem miatt. Biztosan óvatosabban fogalmaznék. Rajtad viszont semmi ilyesmit nem látok, tehát csak játszol szerencsétlen rutintalan olvasókkal.

#645016 macika Előzmény: #645008

emlékszem rá

amúgy még a gaz rádió is kapott pár 100e kreg részvényt anno "feltőkésítés" címen tp-től

gondolom már rég beszórták,

vagy nem

#645014 macika Előzmény: #645010

nem az

hanem amit egy hete amit őrjöngtél ott ))

persze én voltam a hibás megint

ciki!!!

és most jöhetsz a többi neveddel is

#645010 Hathor Előzmény: #645002

HUF topikban mi a kamu?

Hogy azt mondta 294nél, hogy goto 299, és 290re ment?

Most azt mondom go to 295, és ha egy hónap múlva annyi lesz de előtte 310, akkor menő leszek vagy mi?

#645006 Hathor Előzmény: #645004

Az őrjöng, aki olyan papírban tölti minden napjának 16óráját, amiben nem szándékozik venni ,-)

Nekünk van papírunk, csak írhatunk a topikjába mackó úracska..

#645003 exmnbs1 Előzmény: #644993

)))))

rapista pl azért vette mert az asszony a kegben dolgozott

a többi miért nem veszi? mert azok jobban belelátnak?((((((((

#645001 exmnbs1 Előzmény: #644994

még kevés pénz jött neki a kegtől, csak erre futja belőle

de már mutogatja, bízva hogy beérkezik

#644993 Hathor Előzmény: #644992

IT tag veszi a papírt.

Minek ha csőőőd?

Biztos látja a papírokon milyen csőd jön, és úgy gondolta el akarja bukni a pénzét, így elkezdi venni :D

#644992 Hathor Előzmény: #644978

Demo medve!

Én nem bújkálok több nick mögé.

Sem marslakó, sem manoka, sem higins, sem útvakaró, sem toty33, sem porti, sem koi, sem rapista, sem senki más nem vagyok, amit maga kitalál.

Több nicke magának van.