Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#64491 BudFox Előzmény: #64468

hát ez az..elfogy a fedezet....tehát kétszer olyan nehéz vele keresni..ha többször...

a Stop ot meg nem tudom használni..nem működik nálam a határidősben ...kétszer nem vált be..nem aktiválódott...valami gáz lehet.

#64476 Ricsi Előzmény: #64461

Én a MOL-ban most nem látok vevőket, inkább tradereket. Persze lehet, nem lesz igazam. Mindenesetre eladtam 720-on, 600 alatt visszavenném. Sajátot adtam el:)

#64474 Lovax Előzmény: #64466

De ugye nem én befolyásoltalak? Nem szeretnék lelkiismeret furdalást, ha kimaradsz miattam egy 10%-os hati ralliból :-/

#64468 Kissherceg Előzmény: #64466

azért érsz el olyat, mert nem használsz stoppot :))))) sose adod el bukóban hatit se, akkor itt is azaz arány, csak itt elfogy a léd :)

#64466 BudFox Előzmény: #64461

na jó...eladtam inkább én is..most az egyszer elteszem a kis nyerőt....elég volt a folytonos bukásból...

részvénnyel 95 % os nyerési arányt értem el..határidős viszont sokkal nehezebb....50 % jó ha elértem....ezen kéne javítani..

#64461 Lovax Előzmény: #64444

Én inkább egy kis korrektúrát várok amcsi nyitással.

Jenki futikhoz képest is nagyon előreszaladt Európa...

Persze lehet, hogy csak a pozi mondatja velem. ;)

@Ricsi: érdekes, hogy pont a MOL-t mondod, az az egyetlen, ami jelen pillanatban NEM lokális csúcson van :)

Szerintem Richter és Mtelekom sanszos. Utóbbi persze a maga langsam módján .

#64459 Ricsi Előzmény: #64454

Csak azért, mert én MOL-ban gondolkodtam. El is adtam ami volt. Meglátjuk...

#64454 Kissherceg Előzmény: #64447

csak délutáni játékra. Long fedezetnek is kevéske :)) Tőlem bármelyik eshet, lehetőség adott rá. :) Egészséges lenne egy kis pihi, főleg ricsiben... Mérési résből számolunk ,akkor valahol itt lesz a kimerülési is..

#64447 Ricsi Előzmény: #64439

Ilyenkor írd már be kérlek, melyik papírt várod lejjebb:)

Köszi

#64444 BudFox Előzmény: #64439

beshortoltad ? :D

szerintem fog ez még feljebb menni USA nyitáskor.....én akkor adom el a longokat.

#64413 Waszeitung Előzmény: #64377

17200 az ideális korrekció lenne,ami itt van pár száz pontra,tuti hogy tovább kell mennünk,mert akkor pikkpakk jönnie kellene az esésnek amit kiindulva abból hogy usákoknak még menniük kell még legalább 500 pontot nehezen hihető,és ugye hogy lesz abból 10e pontos hatishort ha innen kezdünk el esni :D

Mindig türelmetlen vagyo…

#64410 Ricsi

Mindig türelmetlen vagyok, nyitóban belevettem, 800-on eldobtam. Mi a meglátásotok, ha lemegy 700-ra, érdemes visszaszállnom?

#64377 Kissherceg Előzmény: #64372

nálam is azt vitte át réssel, másodjára elég bátor...:) Nekem 17200 a céláram, de nem veszünmk össze. Viszont ma megvolt a mérési rés, tehát kellene jönnie egy kimerülésinek is.

Re: Brutal ugras

#64375 karakter Előzmény: #64329

Ez a tempo egy picit gyors nekem,...de amennyiben lesz sc,...abba kockás füzetben beleadnék! :-)

Nekem van egy 15500 as a…

#64372 karakter

Nekem van egy 15500 as aljjal és 16300 körüli nyakvonallal egy 17100 körüli céláram. Addigra az ADX signál is lesz 40 körül...

Jelenleg pozi nélkül írok!

Azonban a nasd-akban meglévő negatív divergenciára hívnám fel a figyelmet...

Megyünk utánuk...hm...?

Nagyon sokan várják szvsz a korrekciót. Amikor eljön nagyot kell szólnia.

AZONBAN, jelenleg a bux a 2007. 07. közepétől húzott csökkenő trendvonalat vitte át réssel,...nálam

Totál bizonytalan vagyok...

Maradnak majd az 1-2 napos pozik,...tegnap nem mertem venni,...ma meg gyors ez nekem...