Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#644576 Trisz Előzmény: #644502

Hívhatjuk bárhogy. A lényeg, hogy itt a tőzsdén óvatosnak kell lenni. (Kosto szerint ez egy olyan hely, ahol évek is eltelhetnek őszinte szó nélkül.) Tehát nevezd ahogy kedved tartja, én nem haraptam meg. Sőt nem is csináltam hírverést ennek a bődlinek! :)) Lehet hogy neked is óvatosabbnak kellene lenned a következtetésekkel? :)

#644575 Zotya32 Előzmény: #644493

lehet, de előtte még meghúzzák az árfolyamot, hogy legyen honnan önteni... itt nincs vevő és lejjebb még ennyi sem lesz... pár forintozóra nem tudnak sok milliót kiszórni. tippem, hogy látni fogunk még 3 számjegyű árfolyamot... talán még idén...

#644493 exmnbs1 Előzmény: #644459

nem változott

szvsz a bank kirúgta őket

és az ellentételezés ismeretlen

ki lesz pakolva a cég szvsz

#644465 macika Előzmény: #644349

az év végére sztem

a rezsi igencsak odatesz

az autógáz adóról nem is beszélve

+ huf

stb

#644463 Trisz Előzmény: #644368

Szvsz az a szubjektivizmus itt a fórumon, ha valaki nem a véleményeket értelmezi, hanem aszerint ítél, hogy ki kivel ért egyet. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy létező jelenség.

#644459 Trisz Előzmény: #644406

Érdekelne nagyon, hogy az elmúlt időszak tükrében változott e a véleményed? Mármint hogy érdeke a banknak a felszámolás? (Mint láttuk ez egészen más irányban keresték a megoldást.)

A másik kérdésem pedig a „kapcsolattartó!“?

Kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban alapból. Ilyen munkatársat nem cintányérral, síppal, dobbal... szoktak keresni! Ráadásul miközben ezen mód keresték, már javában tárgyalták a megállapodást. (Lehet hogy csak etetés volt ez a kapcsolattartó keresés? Én nem haraptam meg. :D )

#644402 exmnbs1 Előzmény: #644375

ne állj féllábon a kp-s emelésig, amire eddig nem volt példa keg esetében

jó lesz a T-kategóriába

majd hathor akkor is mint a T-kategória csúcsát fogja mutogatni)))))))