Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#644378 Zotya32 Előzmény: #644376

nem bújok senkihez, most szép az idő, jó a kedvem, szebben látom a jövőt... lehet 2-3 hét múlva azt írom, ennek vége, kampó, f.a. 6 ft. hírektől is függ. meglátjuk a gyj-t, a szeptember végi közgyűlést. addig sok minden úgy sem fog történni 1-2 spekirally lehet 4-5 netán 10 ft-ra.

#644376 cédrus Előzmény: #644375

Az hiányozna csak, az egész rohadt internet Hathorék önfényezésétől lenne hangos. Nyilván nem rád gondoltam, Te csak szimplán nagyon odabújtál hozzájuk...

#644375 Zotya32 Előzmény: #644368

ezt jól megkaptam. :) minden emelkedik, az otp, a mol még a celsius is 40 fölé megy.. a keg miért ne mehetne? neki tilos? :)

ha hiszed, ha nem, semmi bennfentes infóm nincs, egyszerűen, amiért a biomed 33-ról 97-ig ment, ugyanaz miatt fog a keg is rallyz-ni... el kell csípni és időben kiszállni... én 36-ról vagyok bent, az nem olyan rossz árfolyam jelenleg... lehet a 60 ft-ot sem várom meg. és ha meg lesz tőkeemelés, mert ha működtetni akarják, akkor lesz, az bizony célszerű lenne kp-ben, hogy némi bizalomerősítést végezzenek, azt pedig csak 100 ft-on lehet...

no, nekem mindegy, ki mit gondol, szerintem idén itt én még ki tudok szállni a 36-os pakkból akár duplán is...

ui: de vehetsz otp-t 4600-ért, aztán majd ha felszámolják a devizahitelt októberben bármi áron, majd eladhatod 2600-ért :)). az sem jobb ennél, mint láthattuk az elmúlt 10 napban... T-kategória lett.. re: sányi bácsi.

#644374 macika Előzmény: #644372

tp ismered azt a viccet hogy

két kisröfi beszélget egymással a közgyűlésen?

))))))))))))))

nem lesz névérték és tőke leszállítás

nem lesz névérték és tőke leszállítás

szavazzunk

igen legyen

#644372 úttakarító Előzmény: #644370

Ha valaki eljön a közgyűlésekre,emberekkel beszélget,benyomások érik,sok mindenre lehet következtetni.Ez még nem bennfentesség...

Én sem mondok konkrét infókat,csak ilyeneket PL:Szerintem plusszos lesz a keg,visonka mínuszos.

#644369 macika Előzmény: #644360

idióta mit kamuzol megint?

apple olvasd el - hazudsz!

mtel olvasd el - hazudsz!

zombibank topik olvasd el - hazudsz!

ricsivel mi a gond? mert még nem esett 20%-t mint a maga fos kregje? az a gond?

#644368 cédrus Előzmény: #644364

Nagyon becsatlakoztál hathorékhoz, és mikor jeleztem, még letagadtad szépen.

Ha így lesz, nagyon remélem, hogy innen párakat elővesznek bennfentes kereskedelemért...most már nagyon nyíltan vannak hülyézve ugyanis, akik nem bennfentes információkra alapoznak, hanem mondjuk a közleményekre, ugye.

#644366 úttakarító Előzmény: #644364

Ez tényleg így lesz,csak már az ember szkeptikus,olyan rég volt ilyen a kegben.

Én abban hiszek,hogy minden héten 1ft-ot megy.Akkor hány hét múlva lesz 100?:)))

#644364 Zotya32 Előzmény: #644360

jaj de várom, mikor megindul és mindenki reszketni fog, hogy: mi ez? vegyem? ne vegyem? ez nem lehet igaz.. már 40.. 50...60.. 80... nézd már! 100 ft és tőkeemelés... ezt nem hiszem el :))

#644362 úttakarító Előzmény: #644358

Nem csak hogy olvastam,hanem személyesen ott voltam a közgyülin és hallottam.

Ezt kötelességből írták,az ingatlanok értékbecslése már régebben volt,valamint a Visonka értékveszteségből adódóan,de tudjuk,hogy ez is megoldódik.

A 20 millát tényleg ki tudnák fizetni,de dafke nem akarják,mert ut@lják SJ-t.(to exmnbs).

#644360 Hathor Előzmény: #644355

latja milyen egyszeru tozsde?

Ujsagok megirjak maganak, es macika mar mindent tud is..

Nem bonya ez. Ujsag is megirta, igy adni kell..

Ecceru mint az ecer egy ,-)

Yo 26-31 20%os emelkedest!

Bus mackocska...

A fundasai lokalis aljaknal, meg ATLeknel? No pfoblem, majd a funda megoldYa!

Mtelcsi talicskaja hogyan all? ATLnel lotyog a kerek?

Appleje?

Commezbank?

Ricster fundaja?