Láttam részleteket (sajnos végig egyik meccset sem tudtam nézni...brrrrrr) kupacsapataink szerepléséből. A szánalmas, az túl enyhe kifejezés... Na de majd a Felcsút! Jövőre BL csoport kör! Minimum...
Láttam részleteket (sajnos végig egyik meccset sem tudtam nézni...brrrrrr) kupacsapataink szerepléséből. A szánalmas, az túl enyhe kifejezés... Na de majd a Felcsút! Jövőre BL csoport kör! Minimum...
Megmutattuk a világnak! Az izraeli újságok írták is az ETO-ról, hogy egy Luxemburgi vagy egy Andorrai csapat szintjét hozta. És akkor még a Vidit, Debrecent meg a Honvédot nem is látták.
De szebb stadionokba majd a fijjúk jobban odateszik magukat, ebben biztos vagyok...
Idén meg mindenki koncentrálhat a hazai posványra, legalább nem lesznek túlterhelve az aranylábú gyerekek, mert heti 2 meccseket játszani ezen a színvonalon nagyon megterhelő...
"„Az MLSZ elnöksége 2010-es megválasztása után közzétett stratégiájában a klubok nemzetközi szereplésével kapcsolatban – talán túlzottan optimista – várakozásokat fogalmazott meg, bízva a futballfejlesztések (TAO-program, akadémiai támogatások, infrastruktúra-fejlesztés, licencrendszer, központi televíziós és marketingjogok központi értékesítése) rövid távú eredményeiben. "
Láthatjuk, hogy öntötték és öntik a pénzt a magyar fociba (miaz?), és most már meg is van az "eredménye", mint ebben a pár hétben láthattuk a nemzetközi kup meccseken. A 90-es években még intertotó kupának nevezték ezeket a meccseket, azaz a magyar "sztár" klubok még csak el sem jutottak igazi európai kupákig.
No nem baj a mosoda jól működik.
Ez a szereples es a mutatott jatek tenyleg nagyon gaaaz volt!
Sousa tavaly antifocit jatszatott ezzel a csapattal, de annak volt eredmenye: EL csoport (mondjuk penzugyi mar nem, mert gondolom lenyultak par 10 millat), ami vonzotta az embereket is a stadionba. Csakhat a magyar csapatok meg nem birjak a gyenge szinvonalu magyar bajnoksag mellett sem a 2 frontos harcot. Ebbol is latszik, hogy az osszes ideolt love felesleges. Vagy meg rosszabb, ha tisztazatlan korulmenyek kozott eltunik...
Még akadozik az összjáték.
Magyar csapatnak ez egy gyenge pontja, pláne ha ilyen sok külföldi játszik benne.
Idézet nso fórumról, nagyon találó:
"A magyar "focinak" is meg van a maga bája, július elején már a jövő évi bl-ről beszélnek!"
Sajnos nagyon esélyes az idén, h. a magyar csapatoknak júliusban teljesen véget ér az európai kupa szerepléseik (a selejtező körökben!).
Fidesz ahová beteszi a lábát ott sok jóra nem számíthatunk.
:)))
Mit is nyert az utóbbi két évben a vidi, mo. kirakatcsapata a portugál szagértőkkel és sleppjükkel?
Jaaa, semmit, még magyar szinten sem
hehh
fehérváron "épül" a magyar labdarúgás jövője (na meg felcsúton, ov hátsó csalitosában)
öhömm
Ez mi volt ez tegnap?
szégyen
finoman fogalmazva
Ezért fizetnek a zsoldos c.góknak, banánevőknek?
épül a "magyar" foci, újabb alapkövét rakták le tegnap
:(
Azért kellett egy újabb portugál edző mert a csapatban a portugál az anyanyelv. :)
Nem értem miért erőltetik ezt a portugál vonalat. Pénzt próbálnak nyomni a fociba, ez még rendben, de azt miért kell arra felhasználni, hogy 20-ad rangú portugálokkal telenyomni a csapatot, ez nekem magas.
Inkább a magyar fiatalokat erőltetnék, több értelmét látnám.
Oké tendencia a világban, hogy olajsesjek összevásárolnak egy csapatot pl PSG, vagy Man City , de ezekkel úgysem tudunk versenyezni. Vagy pl ukránoknál is tele brazillal Sahtar.
De ennyi lóvénk nincs, bohócligában versenyzünk . Jó lehet ragad a magyar focistákra vmi a portugáloktól focitudásból.
pedig egyszerű:
http://privatbankar.hu/migracio/latvanysport-tamogatas_nem_art_odafigyelni-241207
Azaz, ha 1 milliárdot adományzol egy klubnak a profitodból akkor a társasági adódat (és nem az adóalapot!) kb. 1,15 milliárddal csökkentheted...
És utána a klubból -mivel az már nem költségvetési szerv- úgy veszed ki a pénzed, ahogy tudod... De ha nem veszed ki és nyertél az egészen 150 milliót, akkor is jól jársz...
Leisztinger szerinted miért ment a DVTK-hoz??
sajnos nem írhatom le
Rájönnél ha ismernéd a Társasági adó előírásait...