Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#643873 banyaiz Előzmény: #643864

Most nézem debrecen is kiesett 0-3 hazai pályán norvégok ellen. Az komoly.

Sanyi bának egy újabb válságinterjút kell adnia csak most a foci kapcsán.

Hát a devizahiteles rendezés könnyebbnek ígérkezik mint normális focit összerakni. :) Pedig az sem túl könnyű téma.

Ilyet, bazz Puskás forog a sírjában. Szégyen gyalázat. Ennyire nem lehetünk bénák . Ráadásul átfutva ns-t mindenféle afrikai stb focistákról képek magyar csapatoknál, etoban is alig volt magyar.

Nem tudom felfogni , hogy ilyen játékhoz minek légiós.

#643871 Ricsi Előzmény: #643851

Ez tetszik, engedjük őket :))

Mintha ezen a tudástalan bandán múlna, mit csinálnak az ellenfél csatárai :))

Kérdés, hogy ez Csányi e…

#643864 TrendMan

Kérdés, hogy ez Csányi elleni támadás, vagy Viktor elleni támadás?

#643858 matgab Előzmény: #643856

Fel kellene oszlatni az összes magyar csapatot.

Amatőr ligába vissza az egész, azt annyi.

Legalább az UEFA nem tudna szívatni minket, mindenféle anti-antiszemita parádékkal...

Ez az egész nagyon kiábr…

#643856 TrendMan

Ez az egész nagyon kiábrándító.

Az meg különösen, ahogy az emberek évről évre reménykednek.

Azt meg már nem is értem, ha fociakadémiák müködnek évek óta, miért kell középszerűnél gyengébb idegenlégiósokba fektetni ennyi töméntelen pénzt, ahelyett, hogy a magyar fiatalokat játszatnák?

#643851 matgab Előzmény: #643826

mondtam, hogy nem éli meg egyik csapat sem az augusztust...

A honvéd megint abból kapta az első gólt, hogy a beadó embert egyszerűen nem támadták meg.

Nem értem, hogy ezt profi magyar labdarúgóknak miért nem lehet elmagyarázni, hogy a szélső védő ne kolbászoljon máshol, ne alibizzen befelé mozgással, hanem dinamikusan legyen ott a szélső nyakán és támadja meg a beadásra készülő támadót.

Egy külföldi csapat, ha szabadon adhat be az már fél gól... Mi meg engedjük őket, klub és válogatott szinten.

Re: jo ez a györ

#641158 banyaiz Előzmény: #641148

Apám vitt mindig meccsekre nagy fociőrült , rákattantam én is a témára, na ő még most is megnéz magyar bajnokikat.

Nem lenne semmi más foci év közben angol , olasz, spanyol bajnoki, bl akkor vszínű nézném én is. De így bőség zavara van. Annyira gyengék vagyunk , ráadásul engem idegesít, hogy mindenféle 100-ad rangú légiósokkal vannak tele csapatok. 0 színvonal és akkor még nem is egy magyar fiatal játszik nem tud lázba hozni igazán.

#641148 TrendMan Előzmény: #641133

Én sem szoktam nézni magyar meccset, de látom mások milyen lelkesen figyelnek egy-egy összecsapást, meg hallom a médiában a lelkendezést a magyar Szuper Kupa csodagóljairól:-DDD

Sajnos itt érzek egy bizonyos áthallást a politikából is, de lehet azt már csak én látom bele.

#641147 matgab Előzmény: #641135

azt mondja a riporter, szinte sírva könyörögve (tegnap is meg ma is): legalább 1 gólt kellene belőnünk, annyira fontos lenne az a visszavágón!

Bolond vagy?? Ha 70 percen keresztül nemhogy nem tudunk gólt rúgni az emberelőnyben az ellenfélnek, de még kapunk is , akkor miben bízik a visszavágóra? hogy az ellenfél első csapata szörnyethal és az ifik ellen még lenne esélyünk? vagy mi?

#641135 matgab Előzmény: #641127

Tényleg annyival jobb bármelyik ellenfelünk, hogy még igazából azt sem mondhatja a riporter, hogy pechünk volt...

A maccabi és a Vojvodina is (amíg 11-en voltak) egyszerűen más sebességen játszák ezt a sportot. Fizikailag, mentálisan, taktikailag.

Pedig ennyire tényleg nem szoktak a magyar csapatok gyengén játszani -vagy mondjuk úgy, nálunk van idő átvenni, megcsinálni a cselt, a beadásban nagyvonalúan nem zavarja a védő a beadót stb.stb. Itt nemzetközi szinten ez már nincs így.

#641133 banyaiz Előzmény: #641127

Lehet az a baj nem szoktam magyar bajnokikat nézni, inkább csak válogatottat. Nem is emlékszem rá mikor néztem utoljára magyar bajnokit. 90 -es években még lekötött a dolog. Aztán furcsa módon arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy 0. :)

Pedig most támogatás beindult viktor nyomatja a klubbokat, csányi is , nem gyors folyamat, de sokminden javulást nem látok, igaz mihez képest , lehet van javulás, csak egy angol bajnokiról átkapcsolok, aztán ez vajon mi kb ez merül fel.

#641127 TrendMan Előzmény: #641123

Ha a magyar bajnoksägban nézel két csapatot, néha azt hiheted, milyen jók.

Ez az altatás, a műtétre meg a nemzetközi porondon kerül sor.

#641123 banyaiz Előzmény: #641092

Kell egyfajta mazochista hajlam a jelenlegi magyar fociban egy-egy meccset végignézni.

Néha én sem tudok neki ellenállni. :) Inkább fájdalmas mint szórakoztató élmény. :) román magyart megnézem majd.

...

Tour nagyon jó volt mai szakasz csak utolsó 1/3-ot láttam de tetszett.