Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kereskedési rendszer teszt

Re: nincs cím

#649775 Rozsdáskilincs Előzmény: #649740

Lezáródtak a pozik, hati +, oti -, Közben volt egy mol nullás pozi is.

Nem trédbarát a piac mostanában, szüttyögünk egy helybe, egy kis stop kasza lent majd fent.

Mit akartál ezzel Hathor? Megerősíteni hogy még nincs bikapiac?

#646258 Rozsdáskilincs Előzmény: #646247

Hogy jók e az eddig elért eredményei a rendszernek? Biztosan vannak akik ettől eredményesebben kereskednek. Gratula nekik. Ha a piac teljesítményét is figyelembe veszem, márpedig nem lehet figyelmen kívül hagyni, akkor már szerintem nem is olyan rossz.

Jó hétvégét és további jó kereskedést.

http://s11.postimg.org/lsfj94hz7/hatoti.png

#644672 Hathor Előzmény: #644670

Pont azóta ülök kis papírokban.

én is azt mondom nincs mire tradelni benne ,-)

bluekat pont letojom.. hatival együtt.

letörés meglesz, még ha fals is.

#644670 Rozsdáskilincs Előzmény: #644666

Parádés ábra jól mutatja egy éve nem csinálunk semmi különöset hullámzunk. Hetibe meg beszálló környékén járunk ha marad a hullámzás:)

Na mentem pozim nincs megyek veszek egy billentyűzetet ez már nagyon vacak. Nincs miért itt ülnöm.

#644662 Rozsdáskilincs Előzmény: #644599

Hathor a beírás dátuma mindig ott van. egész jól muzsikál bizony, amit mondasz az irány lefele van én mégis képes vagyok a korrekciókon keresni. Képzeld mi lesz ha piac bikába fordul hisz ez egy alapjaiban longos rendszer:)

Ursika Egy igazi férfi kéne neked aki megmutatja nő vagy hol a helyed:D De abból télleg kevés van és általában több nő is jut neki:)

#644578 Rozsdáskilincs Előzmény: #644285

O pozi. Valszin már nem is lesz eben a hónapban 29-e van. Közeleg a zárás egyben a negyedéves is.

Ursika! Ebben nagyot tévedsz. Azt gondolom te egy domináns típus vagy aki a nadrágot szereti viselni:) Neked egy szoknyás papucspasi való. A gond hogy arra a típusra meg nem tudsz férfiként tekinteni:) Róka fogta csuka esete:)

#644285 Dr. ursi Előzmény: #644271

a fizessent a zulu követőkre értettem :o)

-

mindenesetre kezdem érteni miért kedvelik a pasik a buta nőket.

sztem férfiban a buta nem beszél sokat, nem okoskodik annyit, s asszem ez nekem jó lenne.

-

tudnám értékelni ezt az elvettem ennyit-annyit :o)

#644271 Rozsdáskilincs Előzmény: #642754

:)

Aki nem tudja kiszámolni hó végén hogy mennyibe is került neki kiskegyed?:D

Engem ma ébredéskor egy üzenet várt az asztalomon.

"Puszika elvettem x-ft tőled és elmentem X + X + X helyre, sietek haza."

Édes nem?!. Na mindegy, addig is csönd van itthon:) Tőzsdés mondás semmi sincs ingyen:)

Mol Hati zárult.