Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Nem bírok az asztali gép…

#646634 taresz

Nem bírok az asztali gépemen egy árva youtube videót lejátszani. Elindul 4X-5X 2-3mp-re, de utána kiírja, hogy "Hiba történt. Próbálja később" (Firefox alatt)

Akinek van ötlete..............

Re: nincs cím

#646631 KawaBazsy Előzmény: #646581

Kampóztam?? Az mi? Én nem.. :-)

Nem tudom, h mit csinált.Össze akartam nyomni, erre szúrós fájdalmat éreztem, ami hamar elmúlt, s nem volt nyoma.

#646581 Ibiza Előzmény: #646525

kampóztál a nyommal kapcsolatban lehet ragasztottál valami magevő hangyára szárnyat meg a bajszát is bepöndörítetted..

meegharapott vagy megcsípett..egyik a száj a másik a feneke..a szárnya nem hangyaszerű és a csápja is fura..létezik hangyadarázs..

Re: telefon

#643915 Tucsok Előzmény: #643914

Szeretnék venni egy telefont,amelyeken tudok telefonálni,ebrokerben megbízást adni,gps-t használni internet nélkül.Elment mellettem a technika,ezért hiába olvasom a paramétereket nekem nem mond semmit a Gb,GHz.Kártya független,és természetesen a legolcsóbb!Válaszokat köszönöm!

#643015 Margaretta Előzmény: #642925

"P betűjelű ideiglenes rendszámtábla kiadásakor a kérelmezőnek cégbírósági bejegyzéssel kell igazolnia, hogy a tevékenységi köre a rendszám használatát indokolttá teszi. A BM rendelet szerint a járműgyártó, járműjavító, jármű értékesítésére jogosult vállalkozás, közlekedési kutató intézet, valamint egyéb olyan vállalkozás vagy intézmény kaphat engedélyt, amely igazolja a rendszám használatának szükségességet. Ilyen lehet a gépjárművek tesztelését végző sajtóorgánum is.

A rendszám kiadásakor le kell rovatni a külön jogszabályban meghatározott díjat, ki kell állítani az ideiglenes forgalmi engedélyt, és hitelesíteni kell a kérelmező által indítási naplóként benyújtott okmányt. Az indítási naplónak tartalmaznia kell a kiadott rendszámot az érintett jármű alváz és motorszámát, a jármű vezetőjének nevét és lakcímét, a használat kezdő és befejező időpontját és az útvonal megjelölését.

Tisztelettel:

Váradi Mihály

igazságügyi vámszakértő"

#643012 Margaretta Előzmény: #642700

Én végignéztem A világ madarai című könyv megfelelő oldalait. Aztán a gugli képeknél is lecsekkoltam. Számomra is hihetetlen volt a házi veréb, különösen, mint írtad hogy szép éneke van nálatok. Akkor is csak erre bírtam kilyukadni:)

#642954 walex Előzmény: #642925

Amit tudok, az az, hogy csak a cég alkalmazottja (amely cég kiváltotta a rendszámot), ezt vezetni is kell a naplójában, ahová be kell írni az adott útvonalat is és csak egyedül utazhat.

Urak. Tud valaki valaki…

#642925 hosszhuszár

Urak.

Tud valaki valaki konkrétumot, hogy P rendszámot most hogy lehet használni?

Olvasok minden félét.....köszönöm!

Köszi! Akkaor a sima ve…

#642700 KawaBazsy

Köszi! Akkaor a sima verebeknek van ez a trillázó, méltatlankodó hangja, ha meglátnak? Csak az a madár csinálja..

7végén bejött vhogy a g…

#642667 KawaBazsy

7végén bejött vhogy a garázsba egy kismadár. Barnás színű, nem csiripelt, nem tudom h jött be, de hiába tártam ki az ajtót, nem akart kimenni.. nem is volt annyira betojva tőlem. Mi lehet ez, veréb?

http://kepfeltoltes.hu/130723/Mad_r_gar_zs_003j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Van itt egy másik kis méretű faj, ami azzal hívja fel magára a figyelmet, h amint meglátnak, éktelenül elkezdenek trillázni, ilyen gyors, "trrr" szerű hangon, el is neveztem méltatlankodó madárnak.. ez világosabb színű, esetleg tipp, h milyen madár?

http://kepfeltoltes.hu/130723/M_ltatlankod__005j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#642026 Előzmény: #641866

Külön kell választani a kérdést.

A domain névnek - mint olyannak - van egy regisztrációja és a domainhez tartozó weboldalnak van egy fenntartási költsége. Domain DNS cím nélkül nem regisztrálható, hiszen a regisztráláshoz szükség van arra a tárhelyre, DNS szerver címre, tartalék DNS címre, amelyek alapján az oldal elérhető.

Ennek van egy éves fix díja, ami általában 6eFt/év, FIX költség.

Sokszor ezt beépítik egy domain SZOLGÁLTATÁS árába, ami tartalmazza a webszervert és egyéb dolgokat, e-mailt, ftp-t, satöbbit, de a lényeg az, hogy ennek csinálnak egy havi díjat, ez az szerintem, amiről értekezel haví díj címén.

Erre azonban PARKOLTATÁSNÁL nincs szükség abban az esetben HA VAN saját tulajdonú domained valahol, ugyanis annak nincs akadálya, hogy ugyanarra a domainen hostolt weboldalra több doman név is mutasson, számos ilyet láthattál már.

Tehát: domain név kérelem beadás a megadott domain névre, évi 6eFt a fenntartási díj, és más költség nincs, hiszen nem tartozik hozzá önálló weboldal.

Érdemes elolvasni a domain regisztrációs szabályzatot, mert például a jogvédett neveket teljesen felesleges parkoltatni, azokat ugyanis nem lehet regisztráni, vagy ha regisztrálják is, akkor is simán elveheted pár éven belül.

Köszönöm az ötleteket, h…

#641973 Csusza

Köszönöm az ötleteket, hétfőn körbeérdeklődöm.