No hadd lássuk :D
No hadd lássuk :D
sztm lösz még SC ma...
Shortot zártam reggel, f@sza kis bukó volt. Longba nem mertem/merek beleülni, pláne most. MOL, Richter szerintem lutri, OTP-t meg fogja a 750. (Egon meg elmehetne oktatni a szélkakast...)
kinek a pap, kinek a papné :)
van amikor ezt totál sok, van amikor totál kevés..
450 a KT, combos... sajnos kevés a kontraktusom, de evvan... :(
:)) azért mert longba fordult biztos megy 1500-2000pontot... :))
hát most már ha ennyire menni akar..akkor had menjen....18000-19000..gyerünk..nincs megállás..
tavaly sokat és szépen szivattak a futival....
Én mostmár kivárok a longgal egy következő visszatesztet. A csatorna felső széle már közelebb van és innen 50-50, hogy merre tovább, ráadásul három nap alatt ment 1000 pontot.
csak nehogy ez folyatódjon. S&p futi október eleje óta nem volt ilyen magasan...
részemről long.....de most aztán megállás 18000 legalább....nem hiszem el hogy az elmúlt két hétben melléfogtak ennyire az elemzők....és ez sokba került :_((
Kitörtünk az oldalazó csatiból elméletileg ha nem zárunk ma vissza,verem is a monitort hogy miért nem tartottam a hatilongot :(
Éppen egy dippet várok, hogy kivágjam a tegnapi záróban vett shortomat. Gondoltam az oldalazó csati teteje megfogja. Nem tette. :S
Ha a 16500 megtartja zárom, ha visszaesik alá, akkor várok tovább mert még az is lehet, hogy visszamegy az előző csatornába.
A keped alatt az itt lathato kepet ertem... :)
Ejha,hatit szépen csipegetik....