Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#642188 BudFox Előzmény: #642045

hááát te tudod...én várnék szerdáig a longokkal....állítólag akkor jelent be valamit a kormány ?

persze lehet hogy te kaszálsz a legtöbbet... hajrá.

Úgy nézem pár konti shor…

#642118 Fornit

Úgy nézem pár konti shortom záródott 320 felett. A többi jól elvan továbbra is.

#642043 BudFox Előzmény: #642037

még nem tudni mi lesz ma...iszonyat csapkod az árfolyam, OTP és határidő is...

kell egy kis idő elteljen hogy átlássuk.

Izgatottan várom a nyitá…

#642028 Aptiti

Izgatottan várom a nyitást.

Rég volt ilyen, hogy nyitás előtt 15 perccel fogalmam sincs az irányt illetően.

#641959 Borska Előzmény: #641915

szerintem pont a korrekcióba való hit ami a napi mélységből visszarántotta ( persze ehhez a napi shortosok zárása is közrejátszhatott , de ők valószínű magasabbról vissszanyitnak ) hisz a napi minimumtól záróra majd 500 pontot jött föl, bőséges korrekció volt, kérdés hogy a funda vagy a TA fog előtérbe kerülni ( én a fundára tippelek ) , mert ha TA akkor:

- pöcre pontosan az alsó csatorna aljáról fordult és elvileg akár a csatornatetőig is mehetne, ez bármily meglepő, de ez is egy alternatíva,

- a napi tüske nem marad facéran, így pár napig még morzsolódás , csapkodás de lefelé irány, minden meghúzásba beleadás, a csatornaaljon pattogás 18000-18200 között majd utánna a lendületes irány mutatja, akkor lehet ismét nagyobb pakkal beszálni

- ha up, akkor csatitető akár 20k, ha down akkor sávszélességű esés, ide oda van benne rendesen lehetőség

ha a funda a domináns:

- akkor növekvő csapkodás, és még kevesebb külföldi vételi igény,a nemzetközi hangulat mérséleklheti az esést, ha ott fordulnak ,itt bármi lehet

szerintem a fentebb nyitott shortok simán tarthatók, longba szállni merész, shortba szintúgy, a rángások miatt, a napi tréderek akik elkapják azok tudnak majd keresni ( na én nem ilyen vagyok.... bár próbálkozom mint a kiskutya ....) és paralel a Kovi filmekkel az elkövetkező napok hatalmas igazsága a " méret a lényeg " mondás lesz :D aki túlpozicionál azt kicsinálják

http://kepfeltoltes.hu/130721/hati_ir_ny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ekkora esés után nem gon…

#641915 Kezdő

Ekkora esés után nem gondoljátok, hogy szükségszerű a korrekció?

záróba nem jött fel érte…

#641747 Borska

záróba nem jött fel értem,pedig bővítettem volna, hm ez ilyen

meglátjuk hétfőn merre az arra

#641721 Borska Előzmény: #641713

akkor van má rajta vagy 200pip plusz, az szép ilyen vérzivatarban !!!!!

és ki tudja meddig megy még, bár tapasztalatom szerint ekkora napos momentum általában irányt ad, nem szokott ilyen kanócot ott hagyni, és aki ma kitárazott nem hiszem hogy kapkodva veszi vissza, inkább a spekik húzták vissza mintsem az intézményiek

kiváncsi leszek a záróba, milyen irányba billentik a mérleget a napi tréderek zárásai

#641714 BudFox Előzmény: #641616

szép az...lehet le kellett volna zárnom lennt....

most meg már nem akarunk esni tovább , vagy mi ?

azért szerintem hétfőn még lesznek ronda beleadások.

Félve merem leírni, de é…

#641713 Aptiti

Félve merem leírni, de én bevásároltam hatiból sávosan.

Legjobb vételem 18151 legrosszabb: 18651 átlag 18450

No majd meglássuk...

Zabszem benn van.

#641704 Fornit Előzmény: #641674

Lezártam a shortomat nemrég, nem akartam h 563 felett kelljen. Így subtl +os a 1312 is.

Szerk: éppen hogy...

Az előbb 350 volt a kt. …

#641674 Fornit

Az előbb 350 volt a kt. Múlt héten 40. Írtam is akkor h abba nem mertem volna beleadni...

#641657 Borska Előzmény: #641656

persze nem 2napban gondolkodok............ hosszabb táv, de megérheti (már ha nem rúgják föl)