Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

örülök, hogy írok ide! …

#645517 Euroman

örülök, hogy írok ide!

újabb 2 helyre pályáztam, egy oktatási intézménybe és egy osztrák-magyar vegyesvállalathoz....

Re: nincs cím

#645511 Parmerozpazepan Előzmény: #641306

A takszöv nem bank.

Másrészt, azok is kipofozzák a saját irodaépületüket. Teljesen normális ügy. Arányaiban ugyanaz, mint ahogy egy takszöv mérlegfőösszege viszonyul egy nagybankéhoz.

#645509 Parmerozpazepan Előzmény: #641284

A legtöbb bankszékház, itt Mo-n, átlagos irodaháznak néz ki. Az átlag fiók sem egy Gresham-palota.

Mit szeretnél, hogy nézzen ki egy bankszékház? vegyenek panelházakat, és minden lakásból csináljanak irodát?

Abból a pénzből épült (jó esetben), amit a bank megtermelt, és a tulajdonos engedélyezte az eredmény felhasználását. Szíve joga a saját pénzét költeni. NEM a te és az ügyfelek pénzéből épült, ez ostobaság. Ha az ügyfelek pénzét költenék el, akkor csődbe menne a bank.

A bank nem egy szeretetszolgálat. Pénzt akar keresni. Te rábízod a pénzed, kamatért. Amit ezen felül keres a bank, azt megtartja magának. Milyen igazságtalan...

#641343 Euroman Előzmény: #641339

100 %-ig igaz...határ mentén már így sem találnak...Ausztriában kézbesítő annyit keres, mint itt megyeszékhelyi nagyposta vezető...

#641339 Ricsi Előzmény: #641332

Nem tudom, mennyire igaz amit írsz, a postások eddig is szarul kerestek, kevesebbért ki a franc fog dög nehéz táskákkal órákat sétálni?

#641332 Euroman Előzmény: #641309

tévedés: a munkaidőkeretét lecsökkentik neki is, meg a hivatali dolgozónak is...a körzete nem lesz kisebb, csak a kevés küldemény miatt kevesebb időre fizetik...csekk és nyugdíj nélkül márrég csődben lenne

#641317 banyaiz Előzmény: #641309

Tényleg belegondolok biztos emailok sok mindent kiváltottak. Posta rosszul megy azt nem tudtam.

Hát akkor ez a Viktor levezelezés legalább kicsit feldobja ennyi haszna legalább van.

#641309 Ricsi Előzmény: #641303

Persze, hogy nem leveleznek. Viktor az egyedüli komoly levélfeladó.

A mai világban az átlagember nem ír levelet. A postás sokkal kevesebb levéllel jön-megy, de nem lehet kirúgni, mert hiába visz kevesebbet, a területe ugyanakkora, és nem tud többet bejárni.

#641306 banyaiz Előzmény: #641284

Értettem amit mondtál. Jogos. Csak azért írtam, hogy egy banknak ha nagyon szarul megy akkor is jól kell kinéznie, külsőségekre adnia kell. Ha már arra sem tud akkor gáz van.

Jó ez sem mindegyikre igaz pl Takszövök nem feltétlenül ezt nyomják.

#641304 Ricsi Előzmény: #641284

A bankok magyarországon (gondolom, az otp nem, de azt nem ismerem) nagyrészt bérlik azokat az épületeke, amiket használnak. Megmondják, ilyen legyen, olyan legyen, és a tulaj csinálja meg.

#641303 banyaiz Előzmény: #641262

Posta , tényleg? Ezt nem tudtam. Mi tud egy postán rosszul menni? Nem leveleznek az ügyfelek, nem fogy a kaparós sorsjegy (mindig azt akarják rámtukmálni)

#641284 Margaretta Előzmény: #641259

Nem ezt akartam ebből kihozni, hogy azon vitatkozzunk, hogy néz ki egy bank.

A bank általában ügyfélpukkasztóan néz ki.

Azt kell csak tudni, hogy az ő pénzünből épült és tartják fenn.

Mindenkinek tudni kell, hogy az ő pénzéből is.

Akkor azt is tudnia kell, hogy a bank nem egy szeretetszolgálat.

Mire számítottak a barikák?

#641262 Euroman Előzmény: #641257

a posta rászorulna, mert legatyásodott, masszívan leépít...csak éppen ezek még soha nem fizettek semmiért...jobb ha tudod

#641259 banyaiz Előzmény: #641244

Vsz ehhez az üzlethez hozzátartozik az, hogy palota legyen a bank székháza, többi is úgy kinézzen valahogy kívülről.

Csak azért is mert ki bízná egy olyan bankra a pénzét aminek még a székháza is úgy néz ki mint egy putri?

Ez sokat nem jelent még mert ment már csődbe a világon pár bank ott is lehettek drága épületek.

EGy egy fiók belülről hát ránézésre mutat vhogy de részleteket megnézed hát nem feltétlenül a nagy luxus, inkább mutasson vhogy de minél olcsóbban kijöjjön.

#641257 banyaiz Előzmény: #641186

Végülis . De azért ezt a 3 mrd körüli össz költséget amibe levelezgetés került lehetett volna másra is fordítani. Pl egy stadion kijön belőle. Vagy 3 km autópálya na jó ha mutyizós akkor csak 1 km. :)

Nem tudom , hogy áll a posta rászorul e a gyorssegyélyre.

#641249 Euroman Előzmény: #641244

mondjuk a bankok a világon mindenhol elegáns épületekben vannak...ott is, ahol az emberek jól élnek..

#641244 Margaretta Előzmény: #640609

Mint hitellel nem rendelkező, én is pont így gondolom.

Az első húszegynéhány hsz-t olvastam, a többség fikázza a cikkírót.

Különösen tetszett, hogy valaki feltette a kérdést: nem látod a bankok micsoda palotákat építettek maguknak?

Na, itt a lényeg. Nem kell különösebb pénzügyi ismeret ahhoz, hogy kézenfekvő legyen mindenki számára, az a palota az ügyfelek pénzéből épült. Miért is gondolta bárki is, hogy épp ő marad ki a kopasztásból?

#641194 Euroman Előzmény: #641184

ez már nálunk az elmúlt 2 napban megvalósult...az állandó kézbesítő beteg, a helyettesnek túl sok a levél és a nyugdíj, így a leveleket egy civilruhás tinédzser dobálgatja a levélszekrényekbe...mikor másodszor megláttam, kérdezem téves kézbesítés, és esetleg a a szomszéd utcában lakik... aszongya nem, kisegít....ennél lejjebb már nem nagyon van...