nekem a long stopot ütötte ki a visszaesésben. Ezért tudtam csak annyit lehozni.
Várok.
Hátha lesz visszaesés. Vagy ha itt átlendül, főleg az SP-t nézegetem.
nekem a long stopot ütötte ki a visszaesésben. Ezért tudtam csak annyit lehozni.
Várok.
Hátha lesz visszaesés. Vagy ha itt átlendül, főleg az SP-t nézegetem.
tér az van :) ez így igaz, magam részéről egy dax pozibalépénél mindig körbekuksizok usa ügyileg is, ott pedig az elmúlt napokban erősen kezdett csökkenni az emelkedés dinamikája, a 8ó és a 4ó indikátokaim pedig egy az egyben fordulós jelzést adtak, az amúgy usánál gyengébb daxra emiatt csúszott rá a short, mert esésben rá a fokozódó nagy léptékű szakadás jellemző (már ha elindul végre)
időtáv kérdése a dolog, nálam ez a méretezésből kifolyólag eláll jó pár pip minusszal is
usa ma nem igazán akar morzsolódni :) ma se akar :) kivárom a korrit ami 1625-50ig visszahozhatja , az pedig daxot is letolja ( ha beindulna végre az esés akkor meg szórnám mint a fűmagot )
....egyenlőre kivárás
Pedig írtam a két időpontot ! De ezek szerint nem volt időd. Kár.
Lesz még alkalom.
Elve ha az SP még ma esetleg elérné 1700at. :)
Hát nem sajna, pont akkor nem voltam itt. Most vettem 25-ön, felment 35-re, aztán itt tököl most sajna. Mindegy..
Mindig készülni kell mind a két irányba, főleg manapság.
Bármi lehet. Írtuk (magam is) ha 8280on átmenve van tér felfelé bőven.
80 pontból 35 tudtam csak én is.
Ez van. Elbénáztam. ÉS CSAK 1 Lot az is. Na mindegy.
azért evvel a menettel kezd már-már kicsit megtelni a t@köm, lehet azért mert fordítva csüccsentem a lóra......
sztm nem
Ricsi !!! Remélem fogtál ebből a kitörésből !! Neked lett igazad fel lett !
A befektetők szanatóriumba mentek és magukra hagyták az algoritmusokat (és az algopirineket).
CA 14:30 Nagykereskedelmi értékesítések (hó/hó) máj. (0,2%, 0,3%)
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét (360 ezer fő, 345 ezer fő)
US 16:00 Ben Bernanke Fed-elnök Szenátus előtti meghallgatása
US 16:00 Philly Fed feldolgozóipari index, júl. (12,5 pont, 8,0 pont)
US 16:00 Conference Board LEI-indexe (hó/hó, jún. (0,1%, 0,3%)
valamiért lefele érzem, aztán lehet tényleg felfele tör ki.
lehet. Utálom ezeket a napokat. Igaz volt olyan a daxban kora tavasszal, hogy egész nap max kilengése vagy 15-17 pont volt.
Nem konyul ez sehová...
Ma veszel 50-en, adsz 60-on és fordítva, akkor már 5* kereshettél volna.
beszálltam fent egy shortba, ahogy eddig mindig.
De a stop minimális nyerővel kiütött, most meg kezd lekonyulni, nélkülem. :)