Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#640790 Ibiza Előzmény: #619815

lesz egy pont ahol betelik a pohár..viszi őket a vérük..elmennek amíg tudnak..akkor odacsördítenek nekik..én azt gondolom erős háttértárgyalások vannak..israel usa ereje mögé bújik..suliban is volt olyan aki a báttya mögül volt szemtelen..mindig volt olyan mikor a bátty nem volt ott..akkor visítás volt.

ott vannak mindenhol a világban..ez egyben hatalmas támadási felület is..ha a világ 100pontján egyidőben betámadják őket cseszhetik..vagy a pénzforrásaikat csatornáikat betömik..pl gyémánt..ingatlanok..tőzsde..

#640784 Előzmény: #640595

Na ennél jobb gerillamarketinget ki sem lehetett volna találni a judaruc számára, mert innentől azok is rá fognak nézni, akik eddig azt sem tudták, hogy az micsoda.

#640595 Grizzly Géza Előzmény: #640590

Qrva anyjukat,most olvastam én is... Kapálózzanak csak,fognak még visítani is,mint egy kismalac,mint a régi szép időkben ;)

#619815 Grizzly Géza Előzmény: #619783

Még 100 év és itt is hullani fog a bomba a "terroristákra"---értsd:az általuk felállított rend ellen fellépni merészelőkre. Lesz majd holokamu oktatás napi 4 órában a gyermekeinknek, "zsidó kultúra" és történelem a maradék óraszámban :) Hősies küzdelem izraelért, a palesztin terroristák elleni harc stb :)

bőszítik Iránt, Szíriát,…

#619767 Ibiza

bőszítik Iránt, Szíriát, Palesztínát..háború nélkül nem tudnak végleg leszámolni arabokkal..ez a céljuk..közben új hazát keresnek..tudják valamelyik arab csak oda nyom nekik egy szépet..beáldoznak párezer európai bevándorlózsidót..utána mehet a világsegély az örök lelkiismeretre hivatkozás...a holokausztot már eléggé elhasználták..1200bőrt lehúztak róla.

összeférhetetlenek..és pénz az istenük..hazudnak a pénzért ahol tudnak.

#619766 Ibiza Előzmény: #619646

Nagyon remélem rafkóból mondta..nem valami moszados tudatmódosító szer amit a robotszúnyog nyomott bele...

Csak jelzem nem kicsiben gurigáznak a politikában...korábban írtam szerintem fész tu fész bezsarolták Orbánékat a pénzügyi emberek..esetleg most a gyerekeit sem hagyták ki..

#619748 Előzmény: #619646

Ha ezt mondta, akkor szerintem nagyon rágjátok meg ezt a mondatot, mert ha lesz valami, amit még nagyon soká is idézni fognak, akkor az ez a mondat.

#619646 Grizzly Géza Előzmény: #619645

„Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra, mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára."---Orbán Viktor

Remélem ez is csak egy pávatánc-lépés :)))

#609372 tozsdenyul Előzmény: #609364

Ez furcsán hangzik olyan, ezek szerint nem entellektüeltől, aki entellektüel módjára ontja a karaktereket, ellenben részeg kocsis módjára, folyamatosan, legordenárébb tahó módon sértegeti a vitapartnereit. De én kérek elnézést tőled, amiért veled szemben egy elírást sértésnek vettél, mimózám.

#609364 Előzmény: #609362

Entellektüellekkel nem vitatkozom arról, hogy a megsértettől szokás bocsánatot kérni, és nem fogadatlan prókátorként kell a sértő védelmére kelni a sértett ellenében. Részemről téma off.