Ad. 1 sehol nem állítottam, hogy minden rendben van Európában, te állítottad, hogy 2007-2009-ig minden rendben volt Európában. És én marha vagyok, ha ezt nem így látom, főleg a te GDP növekedési számaidat véve alapul, hiszen mint állítod a 2 természetesen nagyobb, mint a 3. Csak a pontosság kedvéért.
Ad. 2 érdekes, 90% fölött nincs ember aki ft-ot vegyen, 80%-nál meg világbajnok alacsonyak a hozamok. Elég extrém premisszákkal dolgozol, nekem megint kicsit furcsa, de mondom, én matekot tanultam, nem ilyen unorthodox valamit, mint te.
Mondjuk, ha megnézem, hogy milyen államadóssággal, milyen CDS felárral lett átadva a kormányzás...
inkább hagyom, lezárom, te úgyis kihozod hogy a 3 kisebb, mint 2, tehát akkor is te nyertél...remélem érted, hogy így inkább nem folytatom ilyen színvonalon.
Én maradok annál, hogy a 3 nagyobb, mint 2 tehát ha te ezt vitatod, akkor hülyeséget írsz.
A tartalékból hitelcsökkentés meg nálam továbbra sem nettó hitelcsökkentés, bármennyit is erőlködj.
(Ettől függetlenül nem volt könnyű helyzetben a Fidesz kormány sem, sehol nem is mondtam milyet, és az adósság sem szállt el. De a hülyeség az hülyeség marad, bármennyire nem ismered el)