ezért gondoltam hogy betölti lefelé ;-)
Halihó!
jó hetet!
reméelm most lesz egy kis lejtmenet
amúgy nagyon tetszenek a hozzászólásaid ÉN is ezeket az értékeket képviselem! (csak 2 gyerekkel ;-))
RESPECT
Ígért írásom csak később, nincs időm rá most (de mindenképpen).
Jó jövő hetet Mindenkinek !
Jött pár leminősítés és rosszabbnak tűnő hír.
SP lemehetne 1660 felé a Dax ezzel meg a rését lent betölthetné, akkor 8100 alá menne /8087-8137/.
De ha nem, akkor 8280 környéke talán még megállítja és visszafordítja felette már más világ.....
CHARTOK:
1/ DAX
http://stockcharts.com/h-sc/ui
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$daX
2/ SP
Pontosan. De ez csak az egyik része a dolgoknak, usa elvből nem ad ki senkit sem aki hozzá menekül hasonló okkal, pl elég sok orosz, most mégis kérik. Nem fogják megkapni.
Valóban sok mindent tudhat.
Ami az amcsiknak kínos, hogy főleg aljas dolgokra derít fényt folyamatosan már eddig is. Amúgy is mélyponton lévő usa kép esik tovább.
Kíváncsi vagyok, hogyan tudta magát biztosítani, mert kellett különben egyszerűen az amcsik eltennék láb alól.
óriási a tét. Mindenkinek.
na jó hétvégét !
Gondolom, az oroszoknak nem hátrány megtudni, őket ki, mikor és hogyan hallgatta le. Ezért biztosan nem adják ki. Ez az ember sok mindent ismer, még a jövő terveit is tudhatja, most főhet a CIA feje, mert amit eddig kidolgoztak, az kuka.
"Obama Snowdent kéri Putyintól"
Remélem nem kapják meg. Ők sem adnak ki senkinek senkit.
off.
Írok majd este, vagy holnap hosszabbat ide, mert néhányan levélben kérdeztek dolgokat (írni ide nem írtok csak olvastok), egyszerűbb ide leírni, mint külön-külön válaszolni levélben mindenkinek.
Miért mondtam két hete a longot, miért ragaszkodtam múlt héten is a 8140-8160 hoz. Miért lett ez rossz néhány napra és miért hoztam le pancserül az eséseket. A kísérő long vagy shortról és ha mondtam a longot, Ricsi kérdezte is itt kétszer miért ragaszkodom hozzá, miért nem sikerült jobban ez a hét akkor ?
És leírom mit várok a jövő hétre. És a hibáimat ami volt sok is sajnos, meg miért volt megint szerencsém és mi lett volna ha nem jön vissza az index.
Fontos, ez nem verseny, kinek hosszabb a ..... (sok topicban ebből furcsa és idióta vita alakul ki), ezért volt furcsa Kisherceg kérdése, hogy hogy volt nekem lehetséges a hét közepi reggeli dax. Azt meg magyaráztam, máskor nem fogom. Mert nem is érdekel, meg idő sincs rá.
De azért írjuk le ki mit gondol, ki mit kötött, hogy ezzel más segítsünk, figyeljen rá, ha esetleg elkerülte a figyelmét megnézi. De más beírására csak úgy kötni tilos ! Ez csak a beíró véleménye.
Én amióta itt vagyok mindig közöltem merre várom mit várok. Ezzel jókora támadási felületet is ad az ember.
Szóval este vagy holnap leírom.
üdv.
Rakosgatják vsz piacok között a lét a jó gyerekek. Pl tegnap ruszkik 3,5% pluszban, ma 2% körüliben. Minket tegnap leszórtak ma megvettek stb.
Közben Usa beállt 0-ra a heti menetelése után. Megvették az egész Berni qe3 esést pár hét alatt.
FTSE a gyenge
DAx 400 pontot jött fel kb a héten. Ha nincs a múlt pénteki móka 200 pont öntés a semmire kb, és 8 k környékéről megy 400-at akkor ugyanúgy ATH alatt állna mint Usa.
De volt így le van maradva. De ahogy nézem egy nagy kivárás mit is kezd Usa innen.
VAgy már mindenki elment a stradra. :)
Továbbra is lefele várom ma (lehet szívom, mert szép nyerő volt előbb a két fenti short, nullárban short, de hát....).
egyetértek vele
Nagy volatilitást gondolnék a kövektező hónapokra, akármi is benne van. Fel lehet fogni ezt egy korrekciónak ami itt QE3 csökkentés témában előjött, és tovább fel. De azért nem volt ez egy hű de nagy történet, ennyivel megússzuk az szép lenne.
6 millió ügyfélszámla, az igen. Szerény méretek. :)