Re: nincs cím
Dénes Előzmény: #639251Írok majd este, vagy holnap hosszabbat ide, mert néhányan levélben kérdeztek dolgokat (írni ide nem írtok csak olvastok), egyszerűbb ide leírni, mint külön-külön válaszolni levélben mindenkinek.
Miért mondtam két hete a longot, miért ragaszkodtam múlt héten is a 8140-8160 hoz. Miért lett ez rossz néhány napra és miért hoztam le pancserül az eséseket. A kísérő long vagy shortról és ha mondtam a longot, Ricsi kérdezte is itt kétszer miért ragaszkodom hozzá, miért nem sikerült jobban ez a hét akkor ?
És leírom mit várok a jövő hétre. És a hibáimat ami volt sok is sajnos, meg miért volt megint szerencsém és mi lett volna ha nem jön vissza az index.
Fontos, ez nem verseny, kinek hosszabb a ..... (sok topicban ebből furcsa és idióta vita alakul ki), ezért volt furcsa Kisherceg kérdése, hogy hogy volt nekem lehetséges a hét közepi reggeli dax. Azt meg magyaráztam, máskor nem fogom. Mert nem is érdekel, meg idő sincs rá.
De azért írjuk le ki mit gondol, ki mit kötött, hogy ezzel más segítsünk, figyeljen rá, ha esetleg elkerülte a figyelmét megnézi. De más beírására csak úgy kötni tilos ! Ez csak a beíró véleménye.
Én amióta itt vagyok mindig közöltem merre várom mit várok. Ezzel jókora támadási felületet is ad az ember.
Szóval este vagy holnap leírom.
üdv.