Short megnyílt 8 163,5-ön.
hmm ez EUR/USD long 1 lot pokoli hasznot hozott volna három nap alatt, pont az aljnál vettem, itt javasoltam is a vételt mindenkinek. Én meg ma a keddi beszéd miatt eladtam kis nyerőben. Mára 430 pip nyerő 1 lot nem lett volna rossz ennyi idő alatt devizában.
Ha stop van rajta akkor megmarad. De hát a daxra figyeltem inkább én pancser.
Tudsz ilyet? Mert ugye nálam folyamatos a nyitvatartás, max a hétvégi réseket tudom megnézni.
nekem például bent ragadt egy 7806os shortom.
Végig volt egy long vele, + még további longok, de remélem még a nyáron el tudom adni nulla környékén vagy nyerőben.
Én tudok várni 2-5 hónapot, de többet nem szoktam, ha AKKOR nincs realitása.
Igen, de komoly felfelében akkor bíznék, ha betöltené a rést. Ha nem teszi, akkor nem fog sokat menni, mert azért baromi magasan van. ATH körül rést hagyni kicsit más, mint 5 500 körül, amikor előtte 8 300 volt az ATH.
jó ötlet :)
akkor még nem így kereskedtem, de ha azt tettem volna, én kényelmesen ülnék rajta. Persze fedezve, ahogy szoktam, de miért is ne? Egyszer beérik...
Figyi főnök. Vagy bárki más.
Kaphatnék egy számsort 5 500-tól, hol vannak rések a dax-ban napos charton. Tól-ig érdekelne. Köszönöm szépen előre is.
Ezt pont az én mondásom, ez 16 év alatt megtanultam. :)
Csak idő kérdése.
Bár azok a Daxosok kik 5800as shortra várnak várniuk kell... :) (volt olyan haverom, ki ezt várta, aztán feladta)
Magyarul azért van egy REÁLIS behatárolható sáv.
profitvédő bent, úgyis kiütik :)
Lassan én is fogok, ahogy elnézem, te sokkal jobbam állsz elvileg, ha innen nem tépik fel :)
Neked is jó reggelt. Lehet, hogy van pár rés, de ugyanezt a módszert én megcsinálom akárhol, nem nagyon érdekel. Rés nem marad nyitva, nekem azt tanították. Van ez a német elemző, valami Gräfe, ha jól emlékszem, ő is minden elemzésében leírja, van esélye a dax-nak 5 500-ra lemenni. Gondolom, ő is a résből gondolja.
reggel már ráadtam 200 felett, jó indulatból :) türelmes vagyok
Ugye, van vételem 8 392-n. Ennek a felét zártam most be, illetve, ha beköt.
A másik felét 8 492-n fogom zárni. Ha felmegy 20K-ra, az sem zavar innentől, mert akkor felmegy az a mozgó, amire nyitok. Tehát a longom másik felét lezárom a mozgó alatt 20 ponttal, és ha fölémegy 20 ponttal, újra nyitom. Addig nincs long, de ez a short visszajöhet nyerőbe. Ha meg újra megnyílik, akkor újra longom lesz.
Annyira kényelmes így :)
Érdekes lesz, hogy MÉG MEGY FEL 8200 felett is ma, marad ezen a szinten 8200-8160 között kis hullámzással vagy visszaesik 8150 alá. akár 8100 felé.
Jó reggelt !
Van egy pár rés. Érdekes lesz, hogy visszaesik, marad ezen a szinten kis hullámzással vagy visszaesik 8150 alá. akár 8100 felé.