várom, de nem töltődik :)
várom, de nem töltődik :)
150-ig visszanéz, akkor egy fokkal jobban leszek :)
óóó este bent maradt egy pozim és leteljesítette nyitásban, remek...
De szépen húzzák, most már 63-n nyílik meg a short. Egyre nagyobb rést csinálnak, és ez egyre jobb :)
SPX 500 Futures 1,667.15 +18.65 +1.13%
Ez másnak is máshol is ennyi? Nem bolondult meg a investing.com??
Miután a longom 8 392-ről van, és 8 492-n zárnám a felét, ha addig betölti, mielőtt odaér, akkor már megérte.
jogos
Én berendezkedtem résbetöltésre, 40 pontos csúszóval lesz a short nyitása, és 8 097-en a zárása. Gondolom, egy hét alatt betölti, addig meg ráérek, mert longom van, annak egy részét zárom le.
Én is jópár dolgot... :) Azt hiszem ma kemény nap lesz...
Kicsit sajnálom, hogy este az 50 pontos csúszómat 30-ra csökkentettem, dehát ez van.
szigettel kezdünk ahogy elnézem.
Miközben itt messze távoli jövőt találgatjuk, dax elég közel került 50 naposhoz.
Nem nyitok most rá shortot pedig ezt terveztem itt, megvárom mi lesz a szitu holnap délelőtt. Nem hiszem , hogy éjszaka bezuhan innen.
Csak hát mire ez kiderül tudod, hogy mi a szitu eljön aranykor , vagy japán történet és ezt már mindenki látja addigra a tőzsde már rég beárazta. Akkor már késő rá spekulálni esemény után.
Persze ennek vannak kockázatai de hát ilyen ez a biznisz. Utólag már mindenki látja mi történt.
Nagy ravaszdi az öreg harcos.
Amitől itt tartani lehet az amit te is mondtál, hogy nincs hová nőni. Pl ami Japánnal történt. Na ettől lehet félni. Ők kb elérték a növekedésük határát, ránézel a tőzsdéjükre 80-as évek után egy vergődés.
Egy usa pl a nasdaq pukkanás óta egy vergődés. Ettől lehet tartani, hogy globálisan egy japán szitu. Akkor nagy gáz van.
Ez majd kiderül.
Persze arra semmilyen garancia nincs, hogy ez belátható időn belül bekövetkezik. Lehet 10 éves vergődés is. :)
Sok minden lehet. De ez a pszicho amit írtam ez benne van a piacban vsz, így a régi válságok tanulságai alapján.
ő akkor se adta mikor esett,az a világ sztem elmúlt,nasdaq lufi ctr....
Attól függ milyen időtávra mondod.
Abból következtetve, hogy még javában 0-án a fontos jegybankik, és még egy QE3 kivezetésen megy a birkózás, közben egy snp-t, daxot ath-ra tudtak vinni, ha eljön az "aranykor" amikor dübörög a gazdaság legyen egy 5 éves ilyen időszak alsó hangon olyan 3 k snp-t tippelnék, de pl a nasdaq 2000-es buborékból kiindulva ha vmi jó sztorival is sikerül felpörgetni akkor 5k-t se zárnám ki.
Buffett és hasonlók erre játszanak. Nem hallasz tőle mást mint miket vásárol meg a válságban, és mindig akkor ha para van. Bankokban nagy részesedést, vasút, élelmiszeripar stb. Legutóbb mikor qe2 para volt akkor tartott nagybevásárlást. Ráadásul el is mondta.
Azt nem hallom, hogy vmit el is adna.