Estig is lesz mozgás, de akkor lesz egy kis még erősebb is tán.
Lehet hullámzás is, oda vissza. Figyelni kell.
Estig is lesz mozgás, de akkor lesz egy kis még erősebb is tán.
Lehet hullámzás is, oda vissza. Figyelni kell.
nem akartam, csak nem értettem. Gratula
FTSE nem akar elég magasra mászni visszanyitáshoz.
Eddig a tervek szerint mennek a dolgok. Mivel nincs pozim így jelentősége nincs igazán a számomra. De várakozásom továbbra is él még a héten 8140-60 nézegetése közelről.
MIvel a pozi zárásom utáni 100 pontyot tegnap összehozta kb így akár eshet innen is. :) Csak úgy a tapasztalati tények alapján. :)
Komolyra fordítva ma esti Fed lehet esés irányába billenti és akkor nem nézegeti meg az 50 napost közelebbről.
Kivárok.
nem értelek ! Reggel 8 után nem köthetek ??????
11 óra 6 perckor írtam:
"18386 11:06 Dénes (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím
8070ről és 58ról van shortom.
8058ast adtam most 8000nél.
A másik meg van, de lehet visszamegy hozzá.... :("
8058as volt 8 óra előttről, a 8070es később a felhúzásban.
58asnál a stop lett kicserélve long megbízásra, nálam ez a a gyakori ha várok irányt.
8070est is adni kellett volna, de pancser voltam (ezt is írtam).
Nem akarlak megsérteni, de ezzel nem foglalkoznék többet.
SOHA egyetlen fórumon sem érdekelt, hogy mások istennek tartsanak elég bénázást írtam be az elmúlt egy hétben, vagy a sikerekhez hogy szerencsém volt nem is egyszer. 16 év után hidd el kialakul ez.
Szóval időm nincs, bocsi, de a kötéseimet magyarázni nem akarnám. Most még megtettem.
Még ott vannak a beragadt tételeim a bénaságom miatt, azzal foglalkozom és időm meg nem sok.
:) minden lehetséges
Nekem mind1, kinek van igaza, de hajnali 3-kor (órás gyertyát nézek) volt 8093. A frász tört ki reggel, mert a 995-ös vétel felét 100 ponttal feljebb akartam zárni, lemaradtam 2 ponttal, így csak 50-el feljebb tudtam.
Ezzel én is így vagyok, ez nem méret, hogy kinek mekkora. :)))
Ezért írtam a bénázásomat múlt héten főleg pénteken, ezért vállalom be ha jelzem szerintem merre.
Ezért írta be a beragadt tételeimet is.
De ezért adtam meg a kötés pillanatában arany, EUR USd, stb kötéseimet, nem utólag.
16 év után már nem izgat ki mit gondol a kötéseimről.
nyerjünk mindannyian ennyi a lényeg !
Jól csináltad. HA visszaesik még nekem is jó lesz, ha fel tovább akkor kár volt, hogy nem adtam el, szép kis pénz helyet nulla.....
Majd kiderül.
reggel 8 előtt nem, mikor írtad max 62. Egyébként volt persze, mert 75ön adtam rá. Mondjuk nem a cash indexről beszélek.
Ez a 40 pont 160 Eur, nekem mára elég :) Ha folyamatosan így menne, már költöznék is Barcelonába, akár a héten :)
Köszi:)
Én nem akarok senkinek bizonyítani, amit elmondok, az igaz. Max, ha szarul megy, fogom a pofám pár napig :D
Csak azért raktam fel, mert a 7 990-es vételt magamnak sem hinném el :D
Ráadásul adni kellett volna 8000en a másikat is.
Biztos ami biztos adás, vagy legalább stop rajta, de már elvitte nyereség közel felét a visszahúzással, most már hagyom, legfejlebb visszamegy nullába.
Na, egyszer felrakom...
http://kepfeltoltes.hu/view/130710/kkk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A szokásosra tértem át: long megbízás elhelyezése kicsit feljebb.
Nem volt 70?? na ne viccelj !!!
Pancser voltam több kellett volna.
azt mondtad stop 0ban, akkor meg kiütötte volna :) reggel meg nem is volt 70 :P
40en is leteljesült egy, azon már profitvédő
pip, nem pont :) Már újra nyitva :)
Én nem is értettem, írtál valami 170 pontos stop-ot, aztán pár pontra kiütnek...
Én adtam 30-on, és visszavettem 90-en. Nekem mára bőven megvan, amit elterveztem, innentől pihi.
Illetve, ugye van egy longom 7 994-ről, annak a felét lezártam 8 045-ön, a másik felét csak beker-50-en zárom, és azonnal nyílik rá egy csúszó nyitó 50 pontra. Szóval, max volt egy fölös köröm, és pont ugyanott megnyílik a dax, vagy jobban nyílik, vagy most megvan a fele. Ezzel már mindenképpen max 0-ban jövök ki, ha éppen úgy fordul.