Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: Szerdai nap

#637930 Kissherceg Előzmény: #637924

más miatt, fals kitörésre számítottam, mert usa sztm hamarosan fordul. Nem érte el tegnap és megmaradt a pozi. Tegnap kerestem annyit, hogy bekockáztassam, de mondjuk 110 körüli nyitónál sírtam volna egyet :)

Egyébként TA alapon long az irány, tegnap aszerint is kereskedtem.

FTSE short is van, az remélem szép lesz :)

#637920 Kissherceg Előzmény: #637918

remélem nem verik ki a profitvédőm a ratyik... 170 pontos követőt tettem rá, remélem 7950 üt csak ki :))

#637918 Ricsi Előzmény: #637915

Hát mög:)

Én tegnap nyitottam hosszúra longot, ki akartam várni a felével a 100 pontot, de megijedtem most, és így 50-ben záródott pár perce 45-ön.

Küldtem egy pü-t, ha ráérsz, nézz bele kérlek:)

#637915 Dénes Előzmény: #637913

Most eldől legkésőbb délelőtt 10 ig, hogy csak egy kisebb beesés és visszahúzzák azonnal, vagy keményebb a dolog. Múlt héten elég ideges volt a Dax kétszer is nagyon, igaz más miatt paráztak, DE a régi téma még érdekes ?

Meglásssssuk. :))))

#637913 Dénes Előzmény: #637911

Dax (és olaj) short próba, mert 8 óra előttről.

stop nullában, nem engedek most..

Re: Az Egyesült Államokat bírálja az IMF

#637886 big-ebuy Előzmény: #637880

dráma hirtelen jön,azt ne feled ,ált. bankok gyj re beengedik ,majd jó hírre kitépik ..12.-én wells f,jp morg..de a 160 sztem is meglesz

#637883 banyaiz Előzmény: #637876

Majd ha holnap esik 50 pontot vagy 100 -at akkor ezek lesznek a főcímen "a befektetők megijedtek az olasz leminősítéstől". :)

Usa gyorszezonban végig ki tud e tartani ez a lelkesedés ez a kérdés a számomra. Többesélyes a téma, de főleg, hogy a dax ilyen szintek körül mászkál és ennyire parás egy hangulatváltáson jót lehetne fogni. Na majd még alszunk rá .

#637881 Dénes Előzmény: #637880

Nem is vártam, írtam is, majd reggel, a németek (már ha lesz).

Érdekes nap lesz, figyelnünk kell.

Na megyek !

Jó éjt mindenkinek !

#637880 Kissherceg Előzmény: #637876

igen, az jó ötlet elég beszédes. Egyelőre azonban drámának nyoma sincs

#637876 Dénes Előzmény: #637874

Én pont ezért írtam, hogy megmutatja holnap, hogy is állunk. Mondjuk úgy egyfajta hangulat indexként.

Én még az államkötvény értékesítést is nézem, mert mutatja a pánikot ha van.

#637874 banyaiz Előzmény: #637873

Ezek az eu-s problémás ország hírek akkor ütnek mikor éppen eső kedvükben vannak. Akkor előjön a görögöktől kezdve minden. Ha örömködős hangulatban vannak rá se bagóznak.

Én is azt tippelném most, hogy holnap kicsit le, de csak fel kellene mászni a héten oda 140-60 környékére. Itt én most nem nyitok semmit, vagy legalábbis nem tervezek.

#637873 Dénes Előzmény: #637872

válszeg lefele fog nyitni, meglátjuk mennyire.

Én nem tartom kizártnak, hogy holnap is felviszik.

Nem rég egy ilyen hírre azért elég komoly esés volt, de megszokták már.

Én várok.

#637872 banyaiz Előzmény: #637871

Jó lenne elvinnék 160 környékére vagy legalább egy 140-ig. Kipróbálnám ezt az elméletet mit mutat a gyakorlatban. :)

Itt most benyitnék shortot lehet holnap egy mínuszos nap csak ettől még a héten nézegethetik az 50 napost közelről, áttörik mondjuk 200 fölött dobod 150 pont mínusz. Egy 150-nél nyitott shortnál kisebb kockázat lehetne.

Bár nem akartam shortolni de ez úgy kínálja magát vsz.

#637871 Dénes Előzmény: #637870

Sokat mutat ha erre a hírre nem történik majd semmi holnap.