Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: Az Egyesült Államokat bírálja az IMF

#637870 banyaiz Előzmény: #637869

de pont úgy van, hogy a rés teteje kb az 50 napos . 160 körül.

Benne lehet vsz, hogy amcsik úgy kezdik a gyorsszezont örömködnek aztán menet közben elfogy a lendület, és dax vissza 200 napos környékére. Durván 450 pont. Csábító. De hát egyáltalán nem biztos be is jön.

#637868 banyaiz Előzmény: #637866

Kérdés , hogy gyakorlatilag sem lesz e. :) Az én sávomból még nem tört ki. :) 50 napos fölé kellene kerülnie tartósan vsz.

#637867 Dénes Előzmény: #637863

ha lesz reakció kicsit később, nem azonnal.

De sokan állnak be shortba erre, egy esetleges felhúzással őket ki lehet "rakni".

#637865 banyaiz Előzmény: #637863

Shortolod?

Felnéznénk az 50 napos környékére lehet bevállalok én is egy shortot. Aztán ha tovább megy 200 fölé kerül eldobom max. Pl egy 50 naposról vissza 200 naposra sztori nem lenne rossz buli ha megint fordul a hangulat.

#637853 Dénes Előzmény: #637848

Semmi gond. Én végtelenül tisztellek ezért itt az oldalért.

Csak megjegyzem sokan csak arra érnek rá, hogy egy topicot néznek, max kettőt.

Az, hogy én végignézem 5 percenként az összeset az kizárt, így meg lemaradok arról, hogy esetleg Te nyitottál és én is miután megnéztem az írásod róla.

És ha nekem jön 3-4 barátom akkor ők is így vannak, pedig érdekel mit csinálnak, mert akkor én is megnézem miért csináltak.

Értem én az elképzelést, hogy mindenre van topic külön, elfogadom.

Azért később nyithatók magamnak egyet vegyeset ? Daxra, SPra, Aranyra, olajra és devizára. és baráti beszélgetésekre ?

#637843 Dénes Előzmény: #637841

Portfolion, a topicban minden ment aznapi ebédtől kezdve a daxon /SP, hisz összetartozik (néha) szinte.

Deviza, olaj, arany, főleg. így ha hirtelen jött egy lehetőség valahol akkor rögtön valaki beírja és a többiek meg tudják nézni.

Mellette egymás húzása is. Kialakult az a 6-7 ember aki oda ír évek óta.

Én is oda írtam három évig, csak most jöttem el, de én is voltam az új ember még ott.

De hát mindegy. Nekem úgy is a dax a fő. Csak itt nem vagyunk túl sokan akik írunk róla. :)

#637841 big-ebuy Előzmény: #637839

kérünk jogdíjat a közreműködésért hencitól,akik itt törzsek:)

#637840 Dénes Előzmény: #637838

Jó kis oldal és joga van, de ismétlem kár. de zárjuk is le.

DAX !!! nagyon leragadt.

Jó éjt !

Jó nyerőt holnapra !

#637839 Dénes Előzmény: #637836

Portfolion ott van élet és normális működés, ahol nem csak egy témára rövidül le egy topic kízárólag. Ez jól látható ott.

Minden egy témás topic háborúba megy át és idióta emberek miatt tönkremegy, vagy alig van benne élet.

Ahol kialakult egy társaság ott ez nem történik meg. Nem jellemző.

Saját társaságok alakulnak ki, ezek a tartósak. Aki nem odavaló az kirostálódik.

#637838 big-ebuy Előzmény: #637836

ebbe neked adok igazat,de herceg ehez ragaszkodik,eu nem csak dax