kár, de maximálisan elfogadom a kérését !
kár, de maximálisan elfogadom a kérését !
Írtam, ezzel nem értek egyet, sok helyen alakítottam már ki társaságot, pl jeleztem hirtelen a jó beszállási lehetőséget egy deviza párban most, be is jött, tegnap aranyban, előtte megint deviza.
Most ne kelljen 8-10 topicot 5 percenként megnézni. És SOS ilyenkor a belépés TE is tudod. Gondoltam az ide beírókat is érdekli, segíti. Akartam ide hozni 2-3 haveromat is, de így nehéz lesz.
Egy topicban kialakulnak társaságok és akkor van meg az az erő és kitartás, így nem annyira.
Esetleg később létrehozhatok saját topicot vegyes témával ?
De ismétlem maximálisan tisztelet ezért az oldalért, ezért teljesen elfogadva a kérésed !
mostantól csak DAX.
a dax topikot olvasó emberek más topikokat is olvasnak. Egy oldalon vannak a topikok. A koncepciója azaz oldalnak, hogy adott témára van adott topik, mert akit érdekel egy lehetőség ott találja hozzá az infokat.
Ennek nincs romboló hatása.
Megjegyzem csak így lehet tartós társaságot létrehozni....
megjegyzem kár, senki sem írt már jó ideje, tehát nem zavartam senkit sem.
Én úgy gondoltam, hogy létrejön egy 3-6 fős társaság és természetesen fő a dax de egyéb dolgokra is felhívják egymás figyelmét (pl én most az EUR USdra), így gyorsabban kapunk infót, van idő.
De ismétlem elfogadom a kérésed ! :)
Nem, köszi, nem megyek x millió topicban. Én mindig egy helyen vagyok, kialakul egy jó társaság, nem kell szétmenni külön-külön, sokkal jobb.
De természetesen elfogadom a kérésed/utasításod, akkor nem írok erről, csak a daxról.
ne offold tele a topikot pls, van fx topik
A DAX bőven 8000 felett zárt a németeknél a futi 8070 felett jelenleg.
Érdekes nap lesz holnap.
Ej munkám volt, de látom volt egy kis mozgás. EUR USd is beesett.
hu a istenit ma paráztam,korán vettem ftse-t láttam nem pattan 506on.....rátettem cac shortot erre kilőttek,mindet kitettem mini pluszba pfff
hááát tudod a szerdai és pénteki esésben elég pancser voltam....
meg bejött a longos várakozásom, pénteken meg szívtam és alig tudtam kimenekülni.
Csak szerencse.
csak a tegnapi dax long komolyabb a többi/ 2db/ 15-25 pont.
te rendesen kerestél pfff