8140-8160at várom már pénteken is akkor megszívtam, azóta is várom. :) Eddig jó.
Arany és EUR / USd long tegnap jó volt.
8140-8160at várom már pénteken is akkor megszívtam, azóta is várom. :) Eddig jó.
Arany és EUR / USd long tegnap jó volt.
8040 felett a futi
gyorsjelentések rally
1 pont híján nem teljesült longom, gyász ez a hét
Tovább száguldhatnak az európai piacok
Az amerikai börzék erősödéssel zárták a hétfői kereskedést, fontos makroadatot ugyan nem tettek közzé, viszont a piacok zárását követően az Alcoa publikálta negyedéves számait, ezzel kezdetét vette a gyorsjelentési szezon Amerikában. Az ázsiai régió vezető indexei is erősödtek kedden, döntően a nyugati piacok emelkedésének és a vártnál jobb Alcoa gyorsjelentésnek köszönhetően. A fentiek hatására a vezető nyugat-európai határidős indexek is a tegnapi emelkedés folytatódását vetítik előre, ami újabb lendületet adhat a hazai piac erősödésének is.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tovabb_szaguldhatnak_az_europai_piacok.5.186390.html
Tegnap este nyitott longom amit írtam megvan még 7955 környékéről. Lehet adni kellett volna most a csúcson de felfelé várom, játék. + két long innen ahol most vagyunk, még pénteki beragadás + 1 short lentről sajnos.
Ma semmi más nincs ellentétben tegnappal. kivárok. (az látszik tegnap korán adtam az aranyat és az EUR / longot is, szép nyerőben de sokkal több volt benne, csak féltem a beszédtől)
Pénteken beégtem a longos várakozásommal az amcsi adat utáni őrület miatt. Most vagy long 8140 felé vagy itt sávozik 8000 környékén.
Továbbra sem tudok nagyobb esést elképzelni (7900felé) ma, bár a tőzsdén mindig minden lehet és ott van példának a múlt hét elképesztően hektikus dax mozgása.
Tegnap jó hírek jöttek portugál és görög részről is, ez is segített.
És még kedd is van, tiszta őrület lesz ma a piacon :))
Akkor csak jó ember lehet.:)))
amúgy Jó reggelt !
Mindenkinek sok nyerőt mára !
Tegnapi longos nap bejött.
Itt voltunk ezen szinten pont péntek reggel mikor longot vártam, most újra itt vagyunk, longot várok ma is.
8140. :))))
De hát adatok, ideges hangulat bármi lehet.
Aztán majd meglátjuk. :)
tudom :))) 41 ellenállás :)
Még mindig 30-at látod ellenállásnak? Mert most ott toporog alatta
Rá se ránts, Henci is fradista :)
Amikor beírtad, nálam 8 030 körül volt a dax. Igazi jós vagy :D:D:D
plusszos nyitás esélyes :)
jó reggelt!
mai tippek? szintek?
lanyhult már,kiugrókért szól..mentem,kutyim még nem jól hmm
Lényeg a fő a dax, de van más is, az ide író 3-4 fős közösség jól el van békében egymást segítve !
Szerintem a herceget is ez érdekli.
ok jó éjt,eu topik amúgy nem csak dax:),viszont!........meg nyelvtanulás hullán
szerintem, itt vagyunk 3-4 en, nem kell szigorúan nézni, hogy csak DAx.
Ha mi ide beírok jól megvagyunk akkor mi a baj ?
Igenis itt fogom beírni mit kötök még, nem csak dax, nem megyek be másik 5-6 topicba ezért, nem logikus.
Jó főzést !!!!!! :)))))
Jó éjt ! Holnapra nyerőket !