54 írtam sp,onnan érdekes hogy merre,daxnál az kb a rés teteje elsőre,de 140 körülről tippelek shortra,itt kivárok egyenlőre
54 írtam sp,onnan érdekes hogy merre,daxnál az kb a rés teteje elsőre,de 140 körülről tippelek shortra,itt kivárok egyenlőre
Könnyen előfordulhat. Dax sokkal pánikolósabb mióta ezt a QE3 kivezetést lebegtetik mint Usa. Ez ha Usa tovább megy fel daxban nagy vételt hozhatna párszáz pont benne lenne fel vsz. Csak kérdés Usa mit fog csinálni most erre a gyorszezonra. ATH is lehet, vagy paráznak egyet. Lövésem nincs.
Sikerült végülis a long. Voltak kétségeim. Mikor benyitottam azt gondoltam fél óra múlva 950 fölött leszünk. Ehhez képest máshogy alakult. Szerencsére amcsik megvették végül az esést.
Ez a pf-es írás ilyen címmel volt . Európa mínusszal készül nyitni, a dátuma pedig ma reggel háromnegyed kilenc kb. Nézem ezt, utána indexeket, kb 8. 55-kor dax várható nyitás 1% plusz. Már elkönyveltem, hogy vhol 750 körül járunk. Kellemes meglepetés volt. Valaki tréfás kedvében volt, vagy meg sem nézte és cikket írt róla vagy nem tudom .:)
gyakran van ez így, ilyen írások sokszor vannak.
Gratula a longhoz !!
Ráadásul pár perces cikk volt ha jól emlékszem, nem is hajnalban készült. Nem tudom mit néztek, lehet volt olyan piac ami mínuszban készült nyitni, na mindegy.
Ki merné megjósolni hol zár ma a dax?
Mivel zártam a longomat álmoskönyvek szerint 8200 kb. :)
Az volt a vicc gép elé keveredtem, és a nyitó oldalam pf. Nem is néztem még a piacokat első cikk, mínuszos nyitás várható EU-ban. Óhh mondom éjszaka beszakadt a piac, milyen para van megint. Erre ránézek a dax határidőre 7880 körül mozog. Hát mondom k nagy mínuszos nyitás várható kb 1% plusz, de angoloknál is pluszos volt.
Gratulálok annak aki azt a cikket összehozta.
Zártam a longot. Csak bejött ez az "őrült" vétel pénteken. Malac. Nem így nézett ki a helyzet még péntek du-án.
reggeli EUR/USd long nagyon jó, arany is jó eddig, de itt megállt, eldöl merre.
7900as próba long szép lett 90 pont adva.
Mára ennyi hacsak valami jó helyzet nem jön.
meg lett a tegnapi második dax célom is.
Én dax longom meg fél pont híján nem teljesült...
Szia,löktem mailt,17h után vagyok
Reggel megvolt a longom, de elcsesztem, 10 pont nyerő helyett 20-at hozott, mert elgépeltem :)
Aztán, miután fél órát állt egyhelyben, beírtam longot 38-ra, shortot 22-re, az kötött, 12-n zárt is. Asszem, mára elég ennyi nekem...
Most 7900 nál egy long próba szűk 7895ös stop. Próba.
Arra játszottam, hogy pénteken usát visszarántják, és ezzel daxot is.
Végülis az usa része bejött a dax része az már gyengébb történet. Félig jött vissza. :)
Innen mi lesz az passz. Lehet, hogy zárni kellett volna a longot. Majd kiderül.
Igen de én reggeli emelkedést vártam, be is jött csak nélkülem, 130 pontos emelkedésnél már nem szállok be longba csak úgy. Várok. nem sürgős. Beszálltam reggel, de kiütve a szűk stop 1,15 dolláron múlt majd innen fel majd 100 dollárt. Kár.