dax 120 pont pluszban, most már nem szállok be, nekem késő. Persze bőven meg lehet még fel, de már nem inkább a két másikra figyelek.
dax 120 pont pluszban, most már nem szállok be, nekem késő. Persze bőven meg lehet még fel, de már nem inkább a két másikra figyelek.
daxban az irány eddig tetszik.
Pénteken ezekre rájött rendesen a szapora fosás. Usa kis pluszban zárt ezek kezdéskori esésére 2% mínuszban. :)
Kissé idegbeteg ez a dax mióta QE3 csökkentés szóba került.
pont ezt az emelkedést vártam tegnap daxra erre kimaradok belőle.
Viszont rohamosan közelít a két pénteken beragadt felső dax longhoz.
Arany longom nagyon szép, Eur USd is. Stop felhúzva jelentősen, most már hagyjuk.
Dax nincs.
megtalálta, longra beálltam, ha shortot kiütötte
rövidekre jó lesz. Amíg nem talál irányt.
egy kis short bekötött, stop 20 pont
"Drága Draghi ismét reflektorfénybe kerül: ma 14:30-kor kezdődik az EKB elnökének meghallgatása az Európai Parlamentben. Érdemi újdonságra nem számítunk a monetáris politika, ám élő kapcsolás esetén érdemes a jegybankelnök mimikáját és testbeszédét is figyelni, ugyanis néhány elemzőcég már ezt is figyeli. Egyes vélemények szerint a múlt csütörtöki sajtótájékoztatón nem volt szinkronban a mondanivaló az előadásmóddal, ami azt sejteti, hogy változatlanul komoly szakmai csaták övezik az EKB alacsony alapkamatát.
"
"mimikáját és testbeszédét, ugyanis néhány elemzőcég már ezt is figyeli." Jesssszusss. Mi jön még. :)
egy rövid Eur/USd long is ment reggel 1,28 környékéről stop 1,28 alatt néhány pip. Bukó nagy nem lehet, ha mégis fel akkor meg jó.
Arany longom kötött be hajnalban. játék. :)
Mától már tényleg kevesebb idő lesz a tőzsdére, így kevesebb kötésem is lesz.
A rövid és sok kis 5-10-20 pontos belépéseknek vége.
Szia, neked is mindkettőt :)
oks, jó reggelt !
Jó hetet, szép nyerőt mindenkinek !!!!
sp 500 likvidebb nem?meg a russell
usa topikba
Az Egyesült Államokat bírálja az IMF
Gazdasági növekedést gátló hatása miatt bírálta az Egyesült Államok költségvetési kiadáscsökkentéseit Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója egy dél-franciaországi gazdasági konferencián, hangsúlyozva ugyanakkor az áttekinthetőség és a tervezhetőség szükségességét a jegybanki monetáris lazító programok kivezetésében
http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_egyesult_allamokat_biralja_az_imf.5.186328.html
ratyik..