Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#637004 macika Előzmény: #637003

amcsik elég erősek, idén végig . sztem azok is maradnak még vlszeg

dax meg olyan ijedős

#637003 Dénes Előzmény: #637000

Ez a szép a tőzsdében mindenki másként látja. :)

Én az irányra értettem, hogy nem az határozta meg a délutánt, nem azért fordult.

Viszont ha már emelkedik és esik akkor van szerepük még ilyen furcsa időkben is.

Amúgy nekem a MT4ben három DAx is nyitva van. Egyiken 4H/napos és ami kell hozzá, benne fibo, MA is, így nagyban látom, van egy órás itt is van fibo(esetleg máshoz húzva), MA, stb. és van 5/15 perces. Én így szeretem és így elég jól át lehet látni bármikor.

#636996 banyaiz Előzmény: #636970

Végülis az az elmélet továbbra is működik, hogy 200 és 50 napos között oda rakják ahová akarják.

Ezt annyira akarták igazolni, hogy a héten le fel le stb 200 pontokkal. :)

Meglátjuk majd jövő héten mit találnak ki. Jön Usa gyors szezon, az még lehet fokozza egy kicsit a rángást, ha még lehet egyáltalán.

Aztán előbb utóbb csak letörés vagy kitörés innen.

Jó hétvégét.

#636994 Dénes Előzmény: #636992

de miért baj ?

Ha több pénzem van mint hétfőn reggel ???? és más nem számít csak ez !

Mindig is shortos voltam inkább egyébként, ezt pont Maci tudja a másik topciból, de most így gondoltam , éreztem.

Keddi és szerdai beesésből is jól jöttem ki, végig írtam mit hol mennyiért és hol adom. (szerencsém is volt a felhúzással tegnap) Ha long mellett van egy short is, ha nem is végig akkor az eleve nem rossz. Tőke meg van. Nagyon nem zavar, tudom kezelni, évek óta ezt teszem én várok.

Ha ma felmegy nem kis haszon lett volna, így meg ügyeskednem kell valóban. Hibáztam mikor felmértem reggel a dolgokat és közben is, ezen a héten nem eleször. De sajnos előfordul.

#636992 Ricsi Előzmény: #636988

Ne értsd félre, nem csesztetlek, de kicsit nagyon longos lettél mostanság. Én spec örülök a mai mozgásnak, kerestem vele rendesen. Ha még lemenne 7 750-ig, a reggeli szarom is nyerőben lenne :)

#636988 Dénes Előzmény: #636984

kár érte. De Te tudod mennyit engedhetsz meg a tőkéhez képest.

Azért a GYJ szezonban van esély a felmenetelre.

Nekem vagy stop vagy inkább short mindig van a long mellett, így most is van két longom fentről (megint beragadtam, tegnap szabadultam és lám újra), de kísértem le egy részét shorttal ,sajnos a végét nem, egy long meg 6 dollár nyerővel stop.

Így is van bukó rajta, de nem annyi mint ha ott álltak volna végig magukban.

Ha meg vissza menne egyenesen nyereséges lenne még ha nullán is adnám a longokat, a közben eladott shortok matt.

#636984 big-ebuy Előzmény: #636981

ja.....sok a tőkére,maradt ez is az is de a felesleg kiment....nem tom kezelni a vadászgépet,még forma 1 ok:)most csak rally autó pozim van:)

#636982 Dénes Előzmény: #636979

Tudom ezért van meg lebontva melyik cég mikor, szoktam amcsi részvényekkel is.