Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#636980 Dénes Előzmény: #636977

vagy csak mert a szakmám miatt is utálom a logikátlanságot és ennyi idő után is nehéz megszokni.

#636978 big-ebuy Előzmény: #636973

kitettem a felesleget minuszba 2 hetim oda,jövőhéten komolyabban kéne tolnom még itt leszek

#636977 Dénes Előzmény: #636973

Régen is sokan buktak. Na mindegy.

Ez az elmúlt három hét érdekes volt.

Nem hiszem, hogy kevésbé érdekes lesz ami jön.

#636970 Dénes Előzmény: #636967

Végül is most a túl jó adat tett be, ez volt múlt héten is. Ha ez normális....

Aztán valaki megszólal és elmondja azt amit mondania kell, nincs benne meglepetés és megint rakétaként fel.

Ideges piacok mondaná valaki más. Szerintem ez már jóval több annál.

#636967 banyaiz Előzmény: #636963

Mikor 200 napos körül megnyitottam a longot a héten azt gondoltam , hogy esélyes letöri esetleg. Beszéltük is itt.

Tegnap zárásra azt gondoltam esélyes az 50 napos áttörése vagy legalábbis megnézegetése.

És akkor a mai napról ne is szóljunk. Mindez egy héten belül? Kicsit sok a jóból. :)

#636966 Dénes Előzmény: #636964

akik tegnap veszettül dobnak mindent, ma mindent vesznek holnap megint dobnak és így tovább, kicsit gyorsult a dolog. :)))

#636964 Dénes Előzmény: #636953

Nem tudom 16 éve űzöm az ipart.

Lehet én öregszem, vagy egyre furcsább....

Nekem jobban tetszett a a régi, már évek óta egyre furcsább és furcsább .

#636963 Dénes Előzmény: #636956

stop volt rajta, volt hogy elég szép nyerő volt rajta de aztán végleg lefordult és 6 dollárral kiütötte.

viszont nem is shortoltam a második beesést.

Kezd idegesíteni ami itt megy. Nemsokára nem sok időm lesz tőzsdézni, így nehéz lesz.

Jó a nagy mozgás, de ez már túlzás.

#636956 banyaiz Előzmény: #636947

Longot lezártad?

Mikor 900 fölé ment megcsillant a szemem , hogy Usánál gyors para volt és visszarántják. De úgy látszik nem egészen ez a szitu.

#636952 banyaiz Előzmény: #636943

Hihetetlen bizonytalan a hangulat. Naponta változik, nem kis mozgásokkal.

No mindegy ez van, én átviszem hétfőre a longot, hacsak nem esik el ma a 200 napos. Elég messze nyitottam tőle , ennyit a tervekről. :)

#636947 Dénes Előzmény: #636938

Utálom a hisztériát, tudom a tőzsdét mindig a hangulat viszi, de azt, hogy most már egy héten belül szinte naponta fordul komoly mértékben...... hihetetlen.

#636938 banyaiz Előzmény: #636930

Tréfás ez a mai nap. 7800 környékére lenéztünk. Elég komolyan reagál a piac a hírekre.

Tegnap ECB dumára, ma amcsi munkaerőpiacra. Tulajdonképpen a tegnapi 200 pont emelkedést ma visszaadtuk.