:D ez a piac
Nem tudom, ti milyen progit használtok, de ha nekem élesedik valami, azonnal bekerül a stop is, limit is. Persze OCO párral. Ilyen vérzivataros időben mindenképpen szükséges ez a lehetőség
:D ez a piac
Nem tudom, ti milyen progit használtok, de ha nekem élesedik valami, azonnal bekerül a stop is, limit is. Persze OCO párral. Ilyen vérzivataros időben mindenképpen szükséges ez a lehetőség
"A hírtelen fordulat azzal lehet összefüggésben, hogy az erősebb munkaerőpiaci adatokat látva a befektetőkben felerősödhetett a Fed eszközvásárlási programjának lassulásával kapcsolatos félelem."
Ez azért már röhejes, három hete több száz pontos mozgást is hozhat, hogy aktuálisan mit magyaráznak bele valamilyen adatba az eszközvásárlási program szempontjából. Röhej.
jelentőst mozgást várok most. Nem marad itt. Valóban vagy vissza 8000 hez elég gyorsan vagy csorog tovább le.
tudom, hidd el elég régóta csinálom :)), akkor úgy mondom az éles/tényleges nyitást. Nem ugyanaz.
én alacsonyabb aljat várok, mint ami a héten volt, miután nem vitte át a varázsszámomat :) Persze még van 2-3 órája, de azért most 150 pontra van
fxmn nek van trading station az is ment még jó,az legalább ment....nagy gép 50mbit upc net és áhhhh
Én is kettőt futtatok, de megy szépen :) Persze nem MT4 :D
De, mi a másik portfolios topicban sokszor néztük így. :)
De abban nem vagyok biztos, hogy egyértelműen lefele az irány.
Meg várom az amcsi nyitást.
basszák meg a mt 4 ket kifagytak,értem miért utálod 2 futattok az igaz
valóban, csak sosem mered kontraindikátornak használni, mint ahogyan én sem :D
Long, pedig nem is akartam kereskedni ma vele.
100 ponttal lejjebb jött mint ahol tegnap zártam longot. Megpróbálom. Mondjuk messze a 200 napos nem lenne nyerő lenézne oda.
Amerika vezetésével szárnyalhatnak a piacok
http://www.portfolio.hu/vallalatok/amerika_vezetesevel_szarnyalhatnak_a_piacok.5.186270.html