Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#636597 Ricsi Előzmény: #636545

Nézd, ez a "varázsszám" jól működik. Feltehetnék neked chartot, de te is meg tudod nézni. A akármilyen messziről nézem napos charton, évente talán ha 1 rossz pozit nyitok vele. Az meg elfér, mert a többivel jól keresek.

A tőzsde nyilván attól szép, mindenki más vonalakban hisz, más alapján kereskedik. Ha mindenki ugyanazt csinálná ugyanazon az időtávon, akkor nem működne semmi. Sosem menne át mondjuk a 8 040-en, mert senki nem venne itt, így nem lenne, aki áthúzná rajta.

Tegnap is leírtam, ezt a vonalat tökéletesen érintette. Most ez a szám 7 996, de most "bajban" vagyok, mert azért lépte át, mert az árfolyam nem változott tegnap óta, de miután ez egy mozgó, ezért az ment az árfolyam alá. Ma nekem eldől a dolog, aztán meglátjuk. Én 30-on állok ma is, kivéve, ha leesne 50-60 pontot, mert akkor lehúznám 8 018-ra.

#636530 Ricsi Előzmény: #636518

Az jó:)

Miután nálam a kereskedési idő hétfő 00-tól péntek 22,15-ig folyamatos, így engem nem fog átugrani. Ezért kereskedek itt, nekem nem kell GAP, elég a hétvégi...

Látom, pörögtetek :) Cs…

#636513 Ricsi

Látom, pörögtetek :)

Csak halkan jegyzem meg, a mai varázsszámom 8 019, és fel is szúrt oda. Miután az elmúlt napok csökkenők voltak, gondolom 8K körül lesz, ha holnap felette marad, mehet felfelé...

Lehet, ezért tököl most 8K alatt, reggel kiderül

#636505 Dénes Előzmény: #636502

Két nagyobb bent focizik a szobában. Megyek is ! mert kikapok a páromtól !

Nem mintha nálunk nőuralom lenne, de...:))))

Viszlát !

#636499 Dénes Előzmény: #636498

Na megyek szigorú apafigurába !!! itt kérem lázadás esete érezhető már egy ideje. :))

Mindenkinek jó éjt ! Majd holnap találkozunk !!!