Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#636497 Dénes Előzmény: #636494

ja a matáv vételem nem túl fényes, az még normál részvényként vettem. ott korán nyúltam bele a hét elején.

#636495 Dénes Előzmény: #636494

amcsik tegnap korán zártak, ma meg zárva voltak, DE holnap kinyitnak és látják hogy teljesen más világ van (bár ők előtte sem estek komolyan)

#636493 Dénes Előzmény: #636487

Volt két beragadt Long, azok kimentek ma.

Aztán tegnap volt az aljról egy, de azt tegnap adtam is (nagyon korán sajnos), amit követett még egy tegnapról ezt ma adtam el.

Reggel négy lépcsőben vettem összesen 4 longot amit aztán valahol 7970 valahánynál eladtam túl korán megint.

De 4 * 100 pont azokon is.

Kedd és szerda nem az én napom volt. (baromi szarul kezeltem a lefele utat) Tegnap a végére egész jó lett az irány, ma meg szép.

Most meg visszaszálltam longba 2 lot, 7981ről, stop 7981. :)

Gondoltam hátha felcammog, sokszor szokott ilyen nap végén le vagy fel végtelen lassú lépésekkel mozdulni.

Most már nyerő de 10 pontért nem adom. Akkor üsse ki nullán. nagy mozgásra nem számítok.

#636488 Dénes Előzmény: #636485

FTSE ?

olvasva Téged kipróbáltam egy kis shortot, mert eddig még soha sem voltam benne.

Kőkemény, 17 dollárt lehoztam. Jó nem a világ, de már nem vagyok szűz benne :))))

Egész jó. SP mellé beraktam, köszi.

#636486 Dénes Előzmény: #636483

Valpoortnak örülök, nagyon jó játékos, jó kis csapat lesz, meg Moniz is aláírt még éveket.

Szóval a FTC long tartva, és még ráadva új kötésekkel !

#636484 Dénes Előzmény: #636482

Mázlim volt megint, mert tegnap délután a longra tettem fel és ma is, elég sok lot.

Egy másik irányú mozgás fájt volna.

Viszont Eur USd lefelé megvolt csak kis mennyiséggel.

Más nem nagyon.

#636481 Dénes Előzmény: #636477

Nem, nem, most már marad, hátha még jobb szerencsét hoz. Nekem is vannak címereim, egész jók, de FTC-t nem cserélek le csak úgy, még ha egy másikra is. Most már maradjon csak.

#636478 Dénes Előzmény: #636476

Ha jól megy tőzsdézés még megvehetem a Fradit is.

egyre több dologra kell gyűjtenem.. már csak ezért is long kell holnap :)))