talán a holnapi adatig long,ezt vártuk itt, már jó résen lenni,merre lép ki,én 20ra várom ma daxot írtam is..920
talán a holnapi adatig long,ezt vártuk itt, már jó résen lenni,merre lép ki,én 20ra várom ma daxot írtam is..920
nem,longolni akartam csak akkor indult el, amikor kajáltam...
okok,de 1-2 millára jó,betartom a biztosat,ha van több pénzem emelem a tétet,nagyon kockáztatok akkor ko könnyen,mint most is 20%vert rám 1 nap túl pozizás..havi10-20%tudok hozni biztosra,de akkor nincs semmi nagy kockázat
hidd el én is havi 1-2 milla dollárt szívesen zsebre tennék vagy többet:)többet még jobban:))))))
Az semmi:)
Én akkor akarok menni, ha annyi pénzem lesz, hogy az 1 kötés naponta hozzon 200 Eur-t. Az havi 4 000, abból rendesen lehet megélni lakásbérléssel, autóval, meg néha kirándulással. Meg a Barca meccsjegyek sem olcsók :D
nálam dax ,stoxx long,cac short arányosítva
felfelé sajnos nem jó:)nem hoz semmit
oh te jól tolod ricsi mint üzletember is,nekem is vannak terveim de kp nincs elég 20 milla kéne minimum hozzá,szard le a ilyeneket,savanyú uborkák,de dolgozni jók olcsón:),:(
tudom kaptam már érte,de én tényeket szeretem.....munka miből lenne,most is munkanélkülin járok 42e ft-ért tanfolyamra ,ezt adja a ország,és rengeteg okos ember magas végzettséggel a csoportba és nincs munkájuk,emberileg is jók ,ami ritkább és nem is lesz,gazdaság informatikusra vállalkoztam de nem tolom végig őszig igyekszek munkát találni,ha nem a házam ha kell megoldom elkéljen én is attól félek pénz nélkül ko kint ,pláne nem lenne munka ,1-2 millával is jól eltőzsdézek havi 300-400et minimum...a többi dolgom meg rendezem
Egy másik topicba valaki tegnap beírta, hogy navégre, megszívattak engem is, lesz tobin adó. Hihetetlen primitívek az emberek :D
tököm ftse ebéd alatt elreppent, most meg végképp
Én optimistább vagyok, mint 2006-2008-2010ben. De nehéz, nagyon nehéz az tény.
500-600 ezer embert kéne a munkába be/visszavezetni, hogy normális helyzet legyen.
Igaz még a nyugat egyes országaiban is még ennél is sokkal rosszabb a helyzet.
shortom nem zártam,fent kellesz elkapni jól dax kiszállót
itt nem fog nagyon beindulni,mire max pesten meg dunántúlon,itt nincs pénz,ami meg van félnek apehtól,letojom mit bukok behozom kint....2-5 milláért 5évet várni pfff
minden kis váll támogatnak,de a piacunk felét multik viszik ki gdp....mit akarnak ezek???
mire lenne jövő,pici változtatások semmik,meg adók,mikor a gazdaság motorja kinti kézbe,ami forog meg alapvető dolog:kaja,vegyi áru ctr....ezt leírtam 2008 ba a portfólión be is jött
adóság nő,államkassza örül ki..nincs bevalva
kp nagyon kevés van,sok ingóságba ctr....így van sose késő,ennél csak jobb lehet,még ha ott lőnek is le,így fogom fel:)
ingatlan piac talán most van a mélyponton. Most indul majd felfelé.
Nem a legjobbkor adod el.
én 41 vagyok. Neked 35 évesen nem késő még váltani, van már élettapasztalatod ami jól jöhet.
De pénz nélkül ott véged, ha van ország ahol tényleg nem számít az akinek nincs semmilye, vagy kevés van, az usa. Akkor hajrá tőzsde és sok sikert !
persze nem az már,de ott se minden állam,település egyforma,nem is az izgat
sőt eu se,sok embert dobnak vissza
usa feláll,hungary nem max vegetál.....ott van hatalom,az igaz a középréteg ott is tűnik el,de akinek nincs kiugró valamilye tök mindegy hol él,sima munkából sehol nem lesz sztár,max jobban él,jobb nyugdíjjal
nem rózsaszín álmot kergetek,meg a nők hmm ott vannak jó fitnesz csajok és még okosak is,remélem ott tán összejön jobban mint itt,több a esély rá
házam kéne eladni ami nehéz 45 millás és 25 se kapok érte
ez igaz,de van eszem,tehetségem amit kint tudok kamatoztatni,de lehet előte kis cash gyűjtés eu-ba..meg nem is tetszik,tetszett a ország soha,állóvíznél is rosszabb,langyos emberek világa ,én pörgős vagy tele élettel,ötletekkel amit meg akarok valósítani....meg az a erős rendszer,törvények ctr....nekem mindig oda hűzott a szívem és 35éves vagyok,ideje lépni,sőt már elég késő,de nem végképp késő:)