Rettenetes a szegénység. régen is volt, de az arányok mások voltak.
Én nem hiszek, hogy képesek lesznek megfordítani a helyzetet.
Rettenetes a szegénység. régen is volt, de az arányok mások voltak.
Én nem hiszek, hogy képesek lesznek megfordítani a helyzetet.
itt nem,nem is akarom,kint van célom ,meg vágyam ,meg minden,elég volt ittt:))))
ennek így kéne lenni egy idealizált világban.
Azért remélem megtalálod a helyed Magyarországon is.
USAban egyre keményebb a helyzet, a média nem adja vissza mi megy ott. Hihetetlen tempóban szegényedik az az ország.
sokszor vagyok ott, sokszor ? évente egy alkalommal.
90hez képest rá sem lehet ismerni, züllik le. Középosztály omlik.
Detroit és néhány más város kísértet város lett mára....
Kisebbség többségbe került és ez bár ezt nem illik kimondani de meglehetősen hátrányos helyzet hozott ott is.
ilyen helyekről menekül a lakosság oda ahol még a keresztény/zsidó kultúrkör van többségben.
Nekem döbbenetes ezt végignézni az elmúlt 20-25 évben.
őszintén én nem értem miért irigy valaki,én örülök ha más boldog,jó neki,gazdag ctr.....
ezért nem halad a nép-ország ,önző,nincs közös cél,segítőkészség ,se jó irányba vetett ész,se jó kormányunk
bár nekem is kéne 2-5 gyerek ez tuti,én 1-ül neveledtem
én usába akarok élni,oda vágytam mindig
ez így van a 80%a tetü,negatív,irigy,rosszindulatú,nem azt nézni neki hogy lenne több,másiknak miért van,tegyünk alá
én tisztellek,én 1-et se vállalnék és irány külföld:)én se bírom ezt a semmirekellő,eltaposott népet,és még tűri is igába hajtják,meg adóságba
Érdekes, beleolvastam hosszú idő után ma egy régi topicba ahol évekig voltam, nem fontos melyik, ma megint, mint nem eleször azért emlegetnek, mert négy gyerekem van és nem kell adót fizetnem. Sokadszor előhozva ezt.
Ezek ritka aljas emberek. (csúnyábbat akartam, de hagyjuk is)
Nem kevés pénz és idő és törődés ma négy gyerek (vagy 2-3-4, maga a gyerek), hogy ezt MÉG számomra előnyként felhozni, újra és újra, hányinger kerülgeti az embert.
Furcsa egy ország ez, miközben fogy a magyar szédületes tempóban. nem csodálkozom.
Nem kell hozsannázni valakit, mert vállal nyaralás/szórakozás helyett több gyereket, de hogy még újra ezzel támadják 2013ban....
Ennyi, csak elkeserítő.
17810esben beraktam reggel ezeket az adatközléseket, de fontosak, így nem baj ha újra.
GB 13:00 BoE kamatdöntés, júl., előző: 0,5%, várt: 0,5%
EZ 13:45 EKB kamatdöntés, júl., előző: 0,5%, várt: 0,5%
EZ 14:30 Sajtótájékoztató az EKB kamatdöntéséről