Hát én is befejezem, még gondolkodom zárjam-e a lenti dax longot, vagy stop rá.
illetve a két felső beragadt longhoz hova állítsak be kísérő shortot.
Jó éjszakát, majd holnap !
Hát én is befejezem, még gondolkodom zárjam-e a lenti dax longot, vagy stop rá.
illetve a két felső beragadt longhoz hova állítsak be kísérő shortot.
Jó éjszakát, majd holnap !
Én is, és ha sok a nyerő, bekötök mondjuk dow-ba, vagy mittomén. De ezt már kinőttem, pont azért hagyom abba. Amíg nincs meg az éves elvárt, addig csinálom, addig nem lehetek laza, ha megvan, nem is nézek rá többet.
én nem állok le akkor sem ha megvan. Van, hogy eleve előző nap vesztességes volt tehát van mit behozni, meg amúgy is. Vannak helyzetek mikor megyek előre akár napi 50 kötés is megvan mert remek mozgás van ki tudja mi lesz másnap, de van, hogy nulla kötés akár két napig !!! ugye van 4 gyerkőc is, így eleve van, hogy órákig nem érek rá. ! meg munkám is, igaz most négy órában kint Németországban, ott nem szeretik ha közben internet megy, pláne tőzsde. Én sem engedem a beosztottjaimnak, akkor én sem tehetem meg, így korrekt.
Egyébként észrevettem, hogy a hülyeségeket legnagyobb részt akkor csinálom mikor meg van a cél és lazul a figyelem. Hajlamos vagyok könnyelműsködni 16 év után is !
Én 80 Eur-t, ebből kiszámolható, hány kontit nyitok, ha 10 ponttal megvan :D Mert én napi egy kötéssel számolom, ennek kell ijönnie év/év alapon. Ha vannak ilyen jó napok, mint a mai (5 jó kötés), akkor ez a hét már le van tudva, de a tegnap sem volt rossz. Persze lesznek napok, amikor összesen nem mozog 50 pontot, akkor nincs is semmi. Ha pedig megvan az évre tervezett 250 üzlet, én nem is csinálom tovább.
hmm én tudom hogy jó,de a kapzsiság jött,hát uralni kellesz.
olaj,arany olyan ,stop nélkül halál, tud menni 500-600pipet is 1 nap
Én nem engedek a 8140-8150ből :)), ha már 8000 fölé megy akkor az is meg lesz.
Ha előtte fordul na akkor lehet még érdekes.
Tőzsdén a kockázat hozam arány a legnehezebb, minden ezen múlik.
De ezt csak leírni könnyű. 16 év után is nehéz nekem.
Csak a hallatlan nagy szerencsém ment meg újra és újra évek óta sokszor csinálok hülyeséget, de sors eddig mindig visszarángatott. olajban már volt, hogy minden elment volna, de utolsó pillanatban fordult és még jól is jöttem ki. De tanultam ezekből is, ha lassan. még 100 év és egész tűrhető tőzsdés leszek .:)
Egyébként napi 100 dollárt tűztem ki átlagban. Azaz heti 500at elérendő célnak.
A cél kell. anélkül nem megy.
1kell még,ált 3 rés van,ami kötelező naposan ,4. hmm az ritka de daxnál lehet,de sztem 2008 ba volt több:)
de betöltheti felfelé isa 8000felettit is és akkor nincs
Pedig - bár nem értek hozzá - ha megmarad a rés, akkor az a 2. lesz. Ha nem, akkor még jöhet kettő, ahogy olvasgattam róla. Vagy ez nem igaz?
úgy nyitottam pozit tőkére 1%elmozdulás ...10%-ot is vihetett ez nagyon dúrva
Péntek záróra 8k tökéletes lenne. Na jó 8050. :)
Aztán lehet lesz pofáraesés. Ez a dax annyira parás mostanában Usa pluszban ez még mindig majd 1% mínuszban. Tegnap is 0-ás usa volt dax-nál vagy 1% mínusz.
én is régen,annyi a tőkét nézni kell mert nagyon fontos ,én túl kockáztattam most.....ez még nem jött be soha,következetesen ledolgozom
a megbízás shortra longra a döntő. Tönkretehet mindent ha rossz helyre kerül és bekötődik aztán mégis a másik irány. Mindig ezzel küszködök a legtöbbet.
Ezért én inkább vállalok nagyobb mínuszt, de nem rakom közvetlenül közel.
7780-7800 az volt az én számom is, de én pont ettől shortoltam.
amit elbénáztam addig legalább a longgal helyrehoztam. Tegnap sem volt túl fényes, még egy nap nem tett volna jót. Ha ma még lenne benne erő fel akkor egy nagyon jó kis nap lenne, nem gondoltam volna délelőtt.
De fene tudja mi van benne még.
Long eddig jó. Nem bánnám ha megint felvinnék az 50 napos alá. Jó széles sáv ez. :) Holnap nincs Usa gondolom nem sok minden lesz. Viszont amcsik szinte meg sem rezdültek erre a parára ami itt ma reggel volt. Azt hittem kinyitnak és lesz nagy csapkodás.
Mindegy jó ez így eddig.