Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: törölve

#635822 Előzmény: #635818

Mint említettem vala, a bannoltakra érkező válaszokat szintén olvasatlanul törlöm.

Hadd ne kelljen ezt újólag leírnom, fárasztó. Köszönöm.

törölve

#635818 prospero Előzmény: #635808

Ha azt veszem alapul amit Ángyán bácsi mondott, hogy hektáronként 100 ezer forint lesz a területalapú támogatás és ebben még nincs benne a megtermelt javak összessége, akkor az adódik, hogy a terület jelenértéke: 215 ha * 100,000 HUF/0,05 (5% kamatlábbal) = 430 millió forint.

Ha azt veszem alapul, hogy a földárak 3x-10x magasabbak nyugaton - Te mondtad - , akkor a legrosszabb 500 ezer forintos ajánlatot alapul véve legrosszabb 3x szorzóval 1,5 millió forint adódik hektáronként.

215 ha * 1,5 millió/ha = 322 millió forintos ár adódik.

Piaci ár alatt van mindenképpen.

Egyébként ennek az országnak nem maradt más vagyona szinte, csak a földje és a vize... és semmi kifogásom az állami tulajdon ellen mindaddig, amíg azt nem akarják eladni...mármint az állami tulajdont... ergo nem támogatok semmilyen balhibbant formációt, ami az állami tulajdon leépítéséből akar pénzt csinálni...

Egyébként a sok mókusnak nem felháborodni kéne, hogy valaki 2004-ben 30 millióért vásárolt 215 hektárját most eladja jó pénzért, hanem kockáztatni kellett volna és vásárolni 2004-ben...

törölve

#635808 rbbj11 Előzmény: #635763

milyen nagy meglátás: 100 millás érték 300ért véve már nem is mutyi!!! Csak 200 milla közpénz elfüstölése egyetlen szerzödésnél :)) Vazzeg, ha ez neked nem tétel, akkor nagyon jól fizetnek téged a pártban :) Te hány ha kaptál?

Re: nincs cím

#635798 Dr. ursi Előzmény: #635795

anyja neve: kis mari, nagy kati, kovács ildi stb ezek elég gyakoriak.

én is ismerek olyat akiknek azonos a nevük és az anyjuk neve is, de semmi közük egymáshoz.

#635795 prospero Előzmény: #635780

A szövegértés úgy látom Neked megy nehezen.

A Népszabadság nem állítja, hogy testvérek lennének... arra hivatkozik hogy más újságcikkekben testvérekként említik őket, mivel édesanyjuk neve azonos...

Tény, hogy édesanyjuk neve azonos? Igen. Következik ebből, hogy testvérek? Nem. Ha elolvasod figyelmesen a cikket a Népszabadság sem állítja, hogy testvérek lennének, sőt leírja, hogy Lévai Gizella a testvéri, de még az unokatestvéri kapcsolatot is tagadja.

A Népszabadság ügyesen sugalmaz ennyi, de még véletlenül se lehetne sajtópert nyerni ellene, mivel nem állította, hogy Lévai Anikó és Lévai Gizella testvérek lennének ebben a cikkben, sőt: leírta, hogy nem testvérek...bár anyjuk NEVE azonos, de ebből nem következik, hogy az ne lehetne más személy, ahogy sok Kovács Pisti él az országban, nevük azonos, de nem ugyanazok a személyek...

#635780 Ricsi Előzmény: #635777

Én nem tudom, ti hogyan olvastok, de azt látom, nehezen megy a szövegértés. Idézet a cikkből:

" Az újságcikkek azért említhetik mégis testvérekként őket, mert vezetéknevük mellett édesanyjuk neve is azonos – ugyanez szerepel a vételi ajánlatban is."

ide van írva, én meg elhiszem. Miért? Mert a népszabi, bár komcsi újság, nem szokott sajtópereket veszteni.

Na, jó szájtépést, nem is érdemes veletek beszélni, a leírt szöveg értelmezése is nehezem megy, látom.

#635773 prospero Előzmény: #635769

Most őszintén... ha tényleg testvére lennél valakinek... Te letagadnád nyilvánosan???? Ezért én Lévai Gizellának hiszek... ha azt mondta, hogy nem testvérek, akkor nem azok.

"Ugyanakkor néhány éve egy másik ügyben Lévai Gizella megszólalt lapunkban, s azt állította, hogy nem testvére vagy unokatestvére Lévai Anikónak..."

#635763 prospero Előzmény: #635736

215 ha-ról van szó nem 1 négyzetméterről. Nem kis földterület, ha a legrosszabb földekért járó 500 ezer forinttal számolok akkor is 107 millió az ár nem 30, egyebekben ha hektáronként 100 ezer forint földalapú támogatást kap érte, akkor is évente 21 milliót hoz a konyhára, anélkül hogy egy kapavágást csinálna benne. Te mennyiért adnál egy olyan jogot, ami évi 21 milliót hoz minimálisan biztosan? Lévai Gizella nem testvére Lévai Anikónak - és ezt azért általában tudják az érintettek, benne van a cikkben, hogy nincs rokoni kapcsolat... de ez mindegy is, a lényeg, hogy a vezetéknév egyezik....

#635748 walex Előzmény: #635723

Nem hiszem el, hogy OV se látja, hogy ez a barom többet árt, mint használ. Ugyanúgy elkapta őket a gépszíj, mint a szocikat, amikor már minden mindegy volt, mert tudták, buknak.

#635745 walex Előzmény: #635728

Nem tetszett fajkasházy pajtyja? :)

Pedig micsoda buli fotók készültek, Ági "baby" zsírpárnájával az élen. :)

#635744 Előzmény: #635736

Semmi különöset azon kívül, hogy készülnek a választások elveszítésére és előtte gyorsan meg akarnak gazdagodni és mindenkit ki akarnak fizetni.

#635728 Grizzly Géza Előzmény: #635723

Én el vagyok keseredve,hogy ez a választék. Én vagyok az örök ellenzéki,de a szárszói összejövetel az brutális volt...

Az egy négyzetméterre jutó hazaárulók száma magasabb volt,mint a fidesz padsoraiban tapasztalható ;)