Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: Kérdés

#639307 Ricsi Előzmény: #639264

Ha nem csak magyar jön számításba:

gftuk.com

Néha nézegetem, a külföldi dolgok mennyire mások. Itt sokan írják, nőtt a spred egy hírre, meg belassult, meg megszakadt, stb, stb.

Nekem dübörög folyamatosan, spread nem változik, hétvégén néha elérhetetlen, gondolom, akkor tartják karban, de hétvégén nincs piac. Nyitvatartás pedig hétfő 00.00-tól péntek 22.15, így hét közben elképzelhetetlen, hogy gap-al átugorja a pozimat.

A spread éjjel változik nagyobbra, de ezt el kell viselni. Jobb az 1 pont helyett 6 pont spread, mint 200 pontos gao.

Re: nincs cím

#639287 Zotya32 Előzmény: #639281

randi gyors, a peti meg áttekinthető, de qrva lassú, vmikor 20 mp is kell míg átmegy a megbízás... roppant bosszantó, mikor tépik a könyvet, vagy öntik az ürgét...

real-t a petiben követem a randiban meg kötök :)

#639281 wnprt Előzmény: #627088

A Random felülete sokkal jobb a kbc-nél, a Randi is jobb mint ez a vacak peti, most már investor trader, v mi. A kbc most nyomul nagyon, de nem kell bevenni, maradjunk csak az RC-nél, mégis magyar diszkontbróker.

#639279 wnprt Előzmény: #639263

Sztem még a RandomFX is jó, a Random Capital az FXCM-en keresztül kapcsolódik a devizapiacra, az FXCM pedig elég nagy név, az Alfatrader elég jó. Bár jómagam egyelőre max demozom ha devizákról meg aranyról van szó.

#639263 Kissherceg Előzmény: #639256

jót, olcsót és stabilat keress. :)

Legnépszerűbbek itthon: xtb, fxpro, admiral markets, bpforex, ironfx Hasonlítsd össze ki mit nyújt.

#638891 Kissherceg Előzmény: #638890

nekem nem jött be a webes felülete így nem nyitottam náluk éles számlát. Nem is mondanám, hogy olcsóak, előny a pszáf engedély.

Kérdés

#638890 Bugsy

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy van e valaki közületek az Xtb-nél és hogyha igen megvan e vele elégedve. A válaszokat előre is köszönöm

Üdv: Gábor

Az elmúlt hét eseményei …

#627349 Lebleuf

Az elmúlt hét eseményei által rákényszerítem magam egy gsm tablet vételre.

amit kinéztem nexus 7 (lehetőleg a 4G-s verzió)

Van nexus 7 / gsm tablet tapasztalata valakinek?

kbc fut rajta simán? mit tapasztaltok kbc futtatással kapcsolatban tableten, okoson?

#627125 banyaiz Előzmény: #627100

Sok brokicég eltűnt , felvásárolták őket, vagy becsődöltek. Jön Xetra az megint egy lépés lesz , lassan de haladunk. Egyszer talán megérjük nem kell real timeért fizetni és hasonló hungarikumok lassan eltűnnek.

#627100 Tapasz Előzmény: #627093

Nekem a Generalbrókernél volt számlám, illetve 2005-2006 ban a Concordnál egy kisebb.

Volt egy haverom, aki a kilencvenes években nyomta nagyon hatival, aztán beleszaladt egy milliós veszteségbe, de az volt a szerencséje, hogy csődbe ment a brokicég. Ha jól tudom, akkor még nem volt ilyen, hogy likvidálás, meg fedezeti szint, de erről szerintem Ricsi tudna igazán mesélni.

Akkoriban én még csak tőzsde ebihal voltam (most sem sokkal több)

#627098 banyaiz Előzmény: #627088

Bár egy olyan világban ahol egy Lehman csődbe tud menni, ott biztos nincs. :)

Mikor volt ez a 2008-9-es történet akkor jöttek hírek, hogy már nincs bef hitel stb. Gondoltam még az hiányozna a brókercégeken is egy csődhullám végigsöpörjön. Ez elmaradt. Gondolom azért a szabályozás is egy kicsit szigorúbb mint a 90-es években. Sok a banki hátterű cég is.

#627093 banyaiz Előzmény: #627088

90-es években volt számlám a Diana brókernél. Egyszer csak egy szép napon olyan pompás győzelem volt, hogy becsődölt a cég. X hónapig zárolva a számla stb. Voltak részvényeim, pénzem rajta.

Végén nem volt gond, visszakaptam mindent, csak ilyen tanulópénz jelleggel jó volt, hogy mit hová, merre, meddig.

Mikor volt ez a nagy összeomlás 2008-9-ben csodálkoztam egy-két cég nem állt fejre itt nálunk.

Sajnos nincs 100 millám,…

#627088 Tapasz

Sajnos nincs 100 millám, hogy olcsóbb legyen náluk a hatizás, mint az RC nél. Az én tőkémmel még bekopogni sem érdemes a broki irodájába, nem hogy alkudozni.

#627087 banyaiz Előzmény: #627068

Azért lehet azon igazítani.

Most van egy online felületük, demó alapján jó. Élesben nem próbáltam még azért érdeklődök hátva vki.

#627078 Boby. Előzmény: #627068

Én úgy tudom, hogy a Concorde-nál a jutalék személyes megbeszélés tárgyát képezi. Az mondjuk biztos, hogy nem egy diszkont brókerről beszélünk.