megvan:)
kövző 7758
ha a piac ezt diktálja, mehetsz is fagyizni :) Én most lovizok egy kis visszatesztért :)
szerk: stop :(
no innen kellene visszafordulni
szerk: longot neki
12-n zárod? :)
megindult derékul, FTSE i szépen kezd
Évekig, már nem. A japán katasztrófa idején még igen és nekem nagyon jól jött szegény japánok baja.
Ma várható adatok:
USA piacok: rövidített kereskedés
HU 09:00 Kiskereskedelmi forgalom (év/év), máj., előző: 3,4%, várt: 1,6%
EZ 9:55 Német szolgáltatóipari BMI (végleges), jún., előző: 51,3 pont, várt: 51,3 pont
EZ 10:00 Eurozóna szolgáltatóipari BMI (végleges), jún., előző: 48,6 pont, várt: 48,6 pont
GB 10:30 Brit szolgáltatóipari BMI, jún., előző: 54,9 pont, várt: 54,5 pont
EZ 11:00 Eurozóna kiskereskedelmi eladások (hó/hó), máj., előző: -0,50%, várt: 0,30%
PL 11:30 után Lengyel kamatdöntés bejelentése, júl., előző: 2,75%, várt: 2,50%
US 14:15 ADP foglalkoztatottak számának változása, jún., előző: 135 ezer fő, várt: 160 ezer fő
US 14:30 Külkereskedelmi mérleg, máj., előző: -40,3 mrd USD, várt: -40,2 mrd USD
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 346 ezer fő, várt: 345 ezer fő
US 16:00 ISM szolgáltatóipari BMI, jún., előző: 53,7 pont, várt: 54 pont
US 16:00 A pénzügyminiszter Lew tart beszédet
US 16:30 EIA kőolajkészletek változása, előző hét, +18 ezer hordó, várt: -2,2 millió hordó
vagy zavart okoz ami nálam rosszabb, mert bizonytalan leszek.
fukusima nekem pont a certizésem indulásakor nagyon jó kezdést hozott, de az nincs minden nap.
Szürke hétköznapokon a szintek ellenállások, pivot, MA, stb jól jön.
Kinek mi jön be, az a lényeg, hogy mindenki tudja a saját dolgát jól tenni a tőzsdével szemben. :))
Azért bejön. :))) itt inkább volt egy elgondolás, hogy emelkednie kell, és ez az elgondolás felülírja a realitást.
Gond nincs mert short is volt. inkább elviekben zavar.
Máshol igen, de a DAxban nem nagyon szoktam mellé lőni a megérzéseimmel.