9.30 kor már többet tudunk, addigra már kirajzolódik.
7800 fibo szint és a most el eső 850 is. Rosszul aludtak a népek. Egyébként érdekes, hogy 50MA a résben van
ha meg sem próbál a tegnapi záró felé sem menni akkor itt elég nagy erők akarják lefele.
Már most 75 ponttal van mélyebben, mint a tegnapi záró.
Max 7780ig mehet le, ha onnan sem fordul akkor ezt benéztem. és hiba.
nem én longot mondtam, csak azzal a megjegyzéssel hogy 7800nál röhöghettek majd rajtam. :))
számolok usa esett 4,5%,dax többet ,dax 7,5 mostanit nézve,egy közepes kori a usába 10-15%...jöhet a 1520sp,hát dax meg 6950köré hmm
Egyiptom inkább az olajra, de Portugália okozhat még gondot. főleg ha van más is. Ha borul a kormány, mert nem lehet tartani az IMF megállapodást annak lesz hatása. Tartós vagy csak átmeneti az már a jövő kérdése.
na megyek. holnap !
Jól hajráztak, de mínuszban zártak az amerikai indexek
A vezető amerikai indexek fél százalék körüli pluszban is mozogtak a nyitást követően,a pluszok azonban elkezdtek elolvadni, majd jelentős mínuszba fordultak. Az indexek végül jól hajráztak, de a negatív tartományban landoltak.
Na jó, jó éjt Mindenkinek ! És egy sikeres napot holnapra ! (nekem a mai nem volt az)
Holnap fontos adatok + Egyiptom + Portugál gondok. kiderül mit hoz, de alapjaiban péntekig én már egy felfelé tartó trendet vártam volna (SP és DAx is) már MA IS !!! , a két fenti ország gondjai nélkül és ha nincs katasztrofálisan rossz adat.
Így a piacok mai hangulata nem sok jót jelent, de hát holnap új nap új irányok. :)
Nekem a longok fedezetére szükséges short felépítés miatt nem mindegy most. de kockáztatok.
sanszos a péntekre kitépés vagy hétfőre és maci bumm ,de kiderül,aztán onnan lenne 9000dax,a nagy medve sztem utána jön csak