Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

na 1 hete nem írtam semm…

#638983 Euroman

na 1 hete nem írtam semmit...mai nap jól becsapott, sajnos. sajnos csak kevés nyerőt realizáltam, a richterrel meg kereskedni sem tudtam, mert az egész átállítást ma napközben csinálták, ahelyett, hogy reggelre kész lett volna...csak zár sutánra végeztek, úgyhogy se venni, se eladni nem tudtam....pedig ki akartam belőle szállni...akkor relatíve sok mér csak tkom-ból maradt volna, de az egyáltalán nem akar lábraállni...90 %-ban mindenből kiszálltam, mert nagyon fáraszt és a stressz sem hiányzik...a nyár jó, mert a kertben jobban telik az idő, de ha télig sem lesz munkám, az kemény lesz.

ez jó...

#635827 Euroman

a pf-ről való:

jogászbanda mindent kimagyaráz

Férj lefekszik a szomszédjával.

FIDESZ elemzés (férj baloldali beállítottságú): megeröszakolta szegény szomszéd lányt, börtönbe vele !!!

FIDESZ elemzés (férj jobboldali beállítottságú): nem történt megcsalás, mert a férj beleegyezése nélkül történt az aktus, tulajdonképpen egy áldozat, kártérítés jár neki

itt tartunk

Re: nincs cím

#634818 Euroman Előzmény: #634814

az elmúlt hónapban ismételten több helyen próbálkoztam, de elutasítottak. jövő hónap elején regisztrálhatok a munkaügyi központban.

#633572 Euroman Előzmény: #633565

szombathelyit találtam, ahová még lehet sopronból ingázni...zalaegerszeg már messze van, nem megoldható...a többi sajnos mind pesti vagy pest közeli....

#633438 Euroman Előzmény: #630926

hát ezek többsége Tirolban van...de azért köszi....legutóbbi jelentkezés óta újabb elutasítások...már van egy 2 cm vastag dosszié belőle

#630054 Euroman Előzmény: #629969

ha ezek sem jönnek össze, akkor augusztustól regisztrált munkanélküli leszek. jelen állás szerint erre van a legnagyobb esély.

#629969 Euroman Előzmény: #629964

nem, sajnos egyik sem jött össze. Most megint beadtam 1 magyar és egy 1 osztrák céghez, de ezektől még nem jött válasz.