Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#636918 Fornit Előzmény: #636876

Én most szép minuszban (crack spread esés), de az USDHUF erősödés számlaegyenlegre kompenzálja fullra.

#636915 Ricsi Előzmény: #636912

Ez a folyamatosa kapkodásod, ezért nem keresel. ha dax-ban 50 pont a stop, itt 100, mert dupal annyi az értéke.

Valaki tudja az olajos c…

#635923 Fornit

Valaki tudja az olajos cégeket miért darálják le kint második napja? Hírt sehol sem találtam.

Óvatosan az S&P 500-…

#635554 big-ebuy

Óvatosan az S&P 500-zal!

http://www.videoz.hu/video/415157

Magas volatilitásra, csapkodó mozgásra készüljünk, ez látszik az amerikai S&P 500 index grafikonján is, a következő hetekben az alakzat felső szárát érdemes figyelni, áttörés esetén emelkedés jöhet, ameddig ez nem történik meg óvatosan kereskedjünk!

#635496 big-ebuy Előzmény: #635491

A héten szerdán a tengerentúli tőzsdéken rövidített kereskedés lesz, míg csütörtökön szünnapot tartanak, azonban a pénteki munkaerőpiaci adatot nagy figyelemmel kísérik majd a befektetők.

#635084 Tapasz Előzmény: #634768

Akkor most már nyugdijig esni fog? Béttel mi lesz, mert ott kimaradt pár évtized? :-))

#634688 Bendeguz Előzmény: #634686

én több helyről is ezt olvastam és egyik se magyar cikk volt (hál istennek). de a tömeg, meg a marika nénik most kezdik el pánikolva kiszórni az 1800 dollár felett vett fizikai aranyukat. svájc, india, meg tököm tudja még kik pedig most fogják duplázni a trezorjaik kapacitását és közben a készleteiket. szvsz megint a kis senkik vesztenek, a nagyok meg nyernek. hogy hol kell beszállni? kérdezd miss redinget, akik ott volt a bberg konferencián :D