Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#634686 taresz Előzmény: #634684

Reggel olvastam valahol egy cikket miszerint arany 2 év időtávon 2000USD és QE folytatódik, mert nincs más alternatíva. Valahol itt a "mindig friss RSS"-ben volt. Ezért kapok a pofámra.:)

#634684 Bendeguz Előzmény: #634625

nevetséges erőlködés. aranyat kell venni, csak tudni kéne mikor kéne beszállni. 1000? 800? rövidre persze a technika a nyerő.

#634625 Fornit Előzmény: #634256

Hát, pedig csütörtökön már kecsegtető szintek kerültek elérhető közelségbe, de visszafordultak ... :S

10:04a [DJIA] Stock rall…

#634214 Fornit

10:04a [DJIA] Stock rally intensifies on Fed talk, home sales

10:00a 30-year-mortgage rate soars to almost 2-year high

10:00a 30-year mortgage rate jumps up to 4.46%

10:00a Pending home sales jump to six-year high in May

10:00a Dudley: Core inflation to firm in coming months

10:00a Dudley: Growth to pick up 'notably' in 2014 (kecsegtetés fel)

10:00a Dudley: Labor market not healthy (kecsegtetés fel)

10:00a Dudley: Bernanke QE plan 'one possible outcome' (kecsegtetés fel)

10:00a Dudley: Tapering depends on data, not dates (kecsegtetés fel)

10:00a Dudley: Rise in short-term rates 'long way off' (kecsegtetés fel)

10:00a Market out of sync with Fed on rate view: Dudley

#633804 Fornit Előzmény: #633803

Nekem is csak kis longom volt kint hétfő estéről, de lezártam ma. Nem nagyon mertem pár órával a zúzda után veszegetni.

valaki/kik nagyot tévedn…

#633803 Borska

valaki/kik nagyot tévednek :) hogy a shortosok-e avagy a longosok az kiderül :)

pár dolog ami fura a rossz gdp adatra rally oka a FED pumpájába vetett hit rv oldalon , ez okozta az amúgy már ildomos korrekciót és a menetet fölfelé ( ez az egyik oldal )

de ugyanakkor eurusd semmiképp nem áraz újabb dollár öntést , az egyre morzsolódó árfolyam trendszerűen erősödő dollárra utal, emellett az arany szakadása szintúgy nem az elvileg inflációt generáló állandó pénznyomda további működését mutatja

a carry keresztek óvatos viselkedése sem indokolna több napon át tartó 1-2% os emelkedést

én maradok a shortos oldalon , szerintem több tényező indokolja a le irányt, és véleményem szerint mostanság,akár a héten ismét nagy öntések lesznek usában és a többi piacon is

...kiderül

14:30 USD Final GDP q/…

#633799 Fornit

14:30 USD Final GDP q/q 1.8% 2.4% 2.4%

Most megint az jön, h a rossz adatra rally, mert akkor nem lesz qe3 kivezetés?

Részvényekben is nagyon erős visszapattanás volt hétfő délutántól.

#633718 Fornit Előzmény: #633709

Hát nem tudom. ATH-ra csak nem megy most, bár ki tudja. 1-2$-t persze mehet fel. Lövésem sincs :)

#633709 Sumér harcos Előzmény: #633697

coca coláhaoz mit szólsz,39 elég nagy támasz...ugorhat?

41.7 mozgó

régi tető 43.25 kb.

ezek akár elérhetőek lehetnek?

Ha valaki hiányolja a 20…

#632598 Fornit

Ha valaki hiányolja a 20ft-os szarokat 17:00 után: PGRX 0,08-0,09$ valami 66% körüli minuszban.

Ha nem lesz limit, lehet mi is látunk majd ilyet itthon.

#632578 Fornit Előzmény: #632342

A forintosított beker és eladási ár különbsége annyi ft-ban.

Közben ma már veszik is mint a cukrot, tegnapi maxnál.... Nem gondoltam h oszti előtt 4 ker nappal bedugják a darálóba több éves aljra.

#632342 Ricsi Előzmény: #632325

A -75 dollás sem -11 802 HUF, és a -82 dollás sem -2 605 HUF. Vagy hihetetlenül zuhan a dollár, csak én nem tudok róla :)

Pár napja nyitott rv lon…

#632325 Fornit

Pár napja nyitott rv longból is most szórt ki a stopp.

Mekkora hülyeség ez a forintosítás, semmi köze a realitáshoz:

A pakkot 2 részletben vettem, az egyiken -75$ (-11 802 FT) a másikon -82,5$ (-2605, kétezerhatszázöt Ft)

Stocks that traded to 52…

#632307 Fornit

Stocks that traded to 52 week highs: ARL, ASYS, AVG, BHE, CBF, CLWR, CME, DWSN, ENT, FAC, FCSC, GME, IMKTA, IMPV, INBK, IPCM, LARK, LEE, LGND, MFC, MPAA, PBCP, RYAAY, SBGI, SFG, SMRT, TECUA, TGTX, TWMC, WAGE, WMGI, YRCW

Stocks that traded to 52 week lows: AAU, ABIO, ABV, ABX, ACC, ACH, ACI, ACRE, AEM, AGNC, AGRO, AKG, AMTG, ANV, ARE, ARPI, ASM, ASTM, AT, AU, AUQ, AUY, AVL, AXU, AXX, BAA, BBD, BBL, BCA, BHP, BLT, BONA, BOTA, BOXC, BPZ, BRD, BSAC, BSBR, BTU, BVN, CDE, CDY, CDZI, CEF, CEO, CHL, CIG, CLI, CNCO, CPE, CPL, CRNT, CRVP, CSG, CYTX, DIGA, DLR, EBIX, EBR, EC, EDR, EFUT, EGO, EMXX, ENI, EOC, ETAK, EXK, FE, FNV, FRT, FST, GFI, GG, GGB, GNVC, GOL, GOLD, GROW, GSM, GSS, GTU, GVP, GWAY, HBM, HMY, HXM, IFN, IVAN, JMI, KGC, LFC, LFL, LPR, LSG, MCF, MEET, MELA, MITSY, MITT, MTGE, MVG, NAT, NBG, NEM, NGD, NLY, OGXI, OIBR, OKS, OSH, OSUR, OXGN, PAAS, PAL, PBR, PBR.A, PEIX, PESI, PKX, PPS, PTIE, PTR, PZE, QMM, RBY, RGLD, RIO, RIOM, RVM, SARA, SBS, SBY, SCCO, SLT, SLW, SMS, SQM, STO, SVLC, SVM, TAC, TBOW, TCK, TEU, TGA, THM, TI, TI.A, TNGN, TRX, TSEM, TWI, TXCC, USM, VALE, WACLY, WF, WHX, WIN, YZC, ZNH

ETFs that traded to 52 week highs: TBT

ETFs that traded to 52 week lows: AGG, BKF, BND, BWX, CHN, DBA, DBB, DJP, ECH, EEB, EMB, EWZ, EZA, FXA, GAF, GDX, GDXJ, GLD, HYD, IAU, IEF, IEI, ILF, JJC, JO, KOL, LQD, MBB, MUB, PIN, PPLT, REMX, SHY, SIL, SIVR, SLV, SLX, TIP, TLH, TLT, VWO, XME

Mennyi éves alj jött össze ma, nem is gondoltam volna a szeptember óta tartó hegymenet miatt...