igazából ezt, hogy mi lesz az SP-el nyáron ez a gyorsjelentés időszak el is dönti.
kérdés a cégek mit tudnak hozni a várakozásokból.
igazából ezt, hogy mi lesz az SP-el nyáron ez a gyorsjelentés időszak el is dönti.
kérdés a cégek mit tudnak hozni a várakozásokból.
aranyra érdemes figyelni majd megint ha visszaesik, ahogy reggel jeleztem, akkor újra longolnám, még nem.
23:45 USD FOMC Member Powell Speaks
Lehet nem lesz semmi jelentősége, lehet hoz egy kis mozgás majd.
1520 ? kemény, én eddig nem várom le, ez keményen alacsony daxot is hozna magával.
Remélem lesz még egy felmenet előtte.
pont arra gondoltam addig begyűjtik olcsón,.pénteken lesz sztem szép magasan,de holnap lehet 1604-1600ről indul usa
én most zárom azzal, hogy szűk stop berakva, ki fogja vágni este, de nyereséggel.
(kis esély, hátha csak fel megy): )))
De így két nyitott long marad fentről reggelre. Ezt kell kezelnem, gondolván a shortokra (stop nem lesz), most nézem.
még másfél óra...
1520a célja sp nek sztem max ha beesik
arra spekiztem 8140 előtte megnézzük,kiderül
necces akkor ott már. Necces.
(amúgy lesz még egy beszéd késő este ma.)
nekem 51-ről volt, de korán zártam... :(
"sztem péntekig kitépik olcsósították"
ez most az jelenti, hogy szerinted még péntekig megy MÉG lejjebb "tépik" a gyorsjelentések miatt, tehát esik még.
Vagy pont amit én gondolnék - lehet rosszul,- ahogy addig fel "tépik", megy fel.
??????????????
most a végén a shortból longba fordulás után azért valamit mozdult fel.
van most 3 long: 7853 + 7897 + 7995 !! (aktíválódott kötés)
Short nincs eladtam őket 7853nál.
így most helyezem el a short megbízásokat biztos ami biztos. De szerencsém volt, mert
igen az olajban éreztem, shortba léptem, de olvasva Egyiptomot ki is léptem kis nyerővel (jobban jártam volna ha mostanáig várok mert jobban el tudom adni).
De olajjal vigyázni kell, nem kockáztatok.